رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران با اشاره به ورود رباتها به بخش صنعت گفت: بخشی از رباتها تجاری شدهاند، برخی دیگر خیر؛ البته توجه به این نکته ضروری است و باید بدانیم که رباتها به شکل زنجیرهای تولید نمیشوند بلکه سفارشی و موردی هستند.
وی با بیان اینکه انتظار ما از صاحبان صنایع و بخش دولتی بسیار زیاد است، اظهار کرد: ما انتظار داریم وقتی ربات آتش نشان ساخته میشود سازمان آتش نشانی از ما این ربات را خریداری کند اما متاسفانه تا کنون از سوی این سازمان سفارشی نداشتهایم.
موسی خانی با اشاره به ربات امداد رسان بیان کرد: به دلیل وجود برخی مشکلات پروازی نمیتوانیم از ربات امداد رسان استفاده کنیم؛ البته اگر مشکلات به طور کامل برطرف شوند میتوان در بخش امداد و نجات، هم از این رباتهای پرنده استفاده کرد و هم از خودروهای کوچک آمبولانسی که برای رساندن پزشک به محل حادثه تولید شدهاند، بهره ببریم.
رئیس دانشگاه آزاد قزوین با اشاره به اینکه صنعت باید به توان دانشجویان اعتماد کند، اظهار کرد: رباتهایی که توسط دانشجویان ساخته شدهاند قابلیتهای بسیار خوبی دارند؛ صاحبان صنعت باید به میدان بیایند و به دانشجویان اعتماد کنند تا به واسطه این اعتماد رباتهای با کیفیت، تجاری سازی شوند و در صنعت به کار گرفته شوند.
انتهای پیام/