به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیتالله محمدعلی موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران گفت: هر انسانی باید یک واعظ درونی داشته باشد تا نصیحتش کند و از کارهای ناشایست باز بدارد.
وی با اشاره به وظایف ائمه جمعه، اظهار کرد: خطیب جمعه باید دردهای معنوی و مادی جامعه را درک کند و بفهمد. او ابتدا باید بداند جامعه به کدام دردها و گناهان مبتلا است و سپس در مورد داروی این دردها تفکر کند. اگر خطیب جمعه اینگونه نباشد باید خود را آماده آتش جهنم کند.
موحدی کرمانی خاطرنشان کرد: جوانی از من پرسید که من چه کنم تا خود را از گناه دور نگه بدارم. من به او جواب دادم که گناه بکن اما به اندازهای که طاقت آتش جهنم را داری، گناه کن. چشمی که به نامحرم نگاه میکند، براساس روایات از میلههای داغ و آتشین پر میشود.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به ماجرای تقاضای عقیل از امام علی (ع) برای دریافت سهم بیشتر از بیتالمال و پاسخ امیرالمومنین به برادر خود تصریح کرد: بیت المال بسیار مهم است و غارت بیت المال چیز کمی نیست. آن کسی که میلیاردها تومان غارت کرده و فرار میکند، آیا او فکر نمیکند قیامت و آخرتی است؟
امام جمعه موقت تهران گفت: مسئولان محترم که بار امانت را بر دوش گرفتهاید! مراقب باشید زیرا شما امانت نگهدار و امین مردم هستید؛ به امانت خیانت نکرده و به وظایف خود عمل کنید.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به قضات مشغول در قوه قضائیه بیان داشت: در کشور، قضات پاکدست و امین، زیاد داریم، اما مبادا شیطان یک قاضی را فریب دهد؛ قاضی جایگاه رفیعی دارد؛ قاضی در جای امیرالمومنین علی (ع) و امام صادق(ع) نشسته است.
موحدی کرمانی در ادامه با اشاره به جایگاه حضرت صدیقه زهرا (س) و در پیش رو بودن سالروز شهادت این حضرت اظهار کرد: وقتی که امیرالمومنین به جنگ میرفتند، اداره خانه با حضرت زهرا (س) بود و آب خانه را تامین و جو را خمیر و نان میکردند. این حضرت به قدری شوهر دوست بودند که هر غمی دیدند به امیرالمومنین نگفتند.
وی با اشاره به در پیش بودن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در طول این 40 سال، نظام سلطه به سرکردگی آمریکا، تمام توان خود را برای شکست انقلاب و یا مهار آن بکار گرفت و از هیچ اقدام و جنایتی فروگذار نکرد؛ اما پس از 40 سال ایرانِ وابسته و برده آمریکا، به اذعان خود غربیها جزو 15 کشور قدرتمند دنیاست.
موحدی کرمانی اظهار کرد: اخیرا دو موسسه معتبر آمریکایی، ایران را هفتمین قدرت دنیا معرفی کردهاند. این سخن دشمن است. البته ما در کشور مشکلات و ضعفها و نارساییهایی داریم که مهمترین آنها، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است که بخش از آن ناشی از تحریمهاست. هرجا رویکرد مسئولان اعتماد به مردم و اتکا به طرفیتهای داخلی بود، شاهد موفقیت بودیم و هرجا که اتکا به بیرون و وعدهها و قرارها بود، فرصتها را از دست دادیم و جز خسران چیزی حاصل نشد. آن چیزی که نظام را تاکنون حفظ کرده، حرکت در راستای گفتمان اسلامی، توجه به ظرفیتهای داخلی، میدان دادن به جوانان پرشور و انقلابی و تبعیت از رهبر معظم انقلاب بوده است. راه تداوم انقلاب نیز همین است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران، گفت: اینک که مقام معظم رهبری با تدبیر حکیمانه خود، دستور تشکیل شورایعالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا را دادهاند و به این شورا اختیارات ویژه جهت تصمیمگیریهای کلان اقتصادی تفویض کردهاند، مقتضی است آن شورا به اموری همچون افزایش ارزش پول ملی و حمایت از افزایش تولید و تقویت اقتصاد دانش بنیان و برطرف کردن موانع کسب و کار و تامین مواد اولیه کارخانجات و اعطای تسهیلات بانکی به تولید کنندگان و ازدواج جوانان و برخورد جدی با اخلالاگران اقتصادی و پایش مستمر در نحوه قیمتگذاری نظارت و دقیق بر عملکرد گمرکات و مبارزه بیامان با قاچاق توجه ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به FATF هم عنوان کرد: گروه اقدام مالی یا FATF سی سال قبل در پاریس توسط برخی کشورها همچون آمریکا و انگلیس تاسیس شد. این گروه هدف خود را شفافیت مالی و مبارزه با پولشویی اعلام کرد و بعد از 11 سپتامبر، مبارزه با حمایت مالی از تروریسم را به اهداف خود افزودند؛ گرچه در ظاهر همین اهداف را دارند اما در حقیقت ساز و کاری برای اشراف اطلاعاتی بر منابع و سیستمهای مالی سایر کشورهاست. همچنین FATF بازوی خزانهداری آمریکا برای اعمال هرچه موثرتر تحریم علیه ایران و جریان مقاومت است. این اعتراف صریح یکی از مسئولان خزانهداری آمریکاست که میگوید برای قراردادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای ایران، به FATF نیاز است.
موحدی کرمانی افزود: بنابراین مبارزه با پولشویی و مقابله تامین مالی تروریسم بهانه است؛ مرکز پولشویی دنیا آمریکا و اروپاست و مادر ترویسم آمریکا و اروپا واسرائیل هستند و بر اساس اعتراف ترامپ و کلینتون، خود آنها داعش را با هدف تقسیم خاورمیانه ایجاد کردهاند. طالبان را نیز آمریکاییها به وجود آوردند و کلینتون به این موضوع اعتراف کرده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما قانون مبارزه با پولشویی و و تروریسم را داریم که در مجمع نیز به تصویب رسیده است؛ اما در مواجهه با نسخههای استعماری باید با هوشمندی و تدبیر عمل کرد. البته نقش وزارت خارجه در این زمینه بسیار مهم است و باید با دیپلماسی فعال و هوشمند به تبیین سیاستهای ایران بپردازد.
موحدی کرمانی با اشاره سالروز مقاومت مردم غزه اظهار کرد: مردم غزه از اوایل امسال و در پی تصمیم ترامپ در خصوص انتقال سفارتخانه خود به بیت المقدس، هرجمعه اقدام به تظاهرات با عنوان بازگشت به سرزمینهای اشغالی میکنند. از زمان شروع آن بیش از 270 نفر با گلولههای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند و 27 هزار نفر نیز مجروح شدند. اما این مردم هر جمعه، تظاهرات میکنند. نکته دردناک این است که جهان به اصطلاح متمدن و مدافع حقوق بشر و دردناکتر حاکمان عرب مظلومیت اینان را نمیبینند.
وی ادامه داد: مقاومت و مبارزه بود که سوریه را پیروز کرد و امروز شاهد خروج آمریکا از سوریه هستیم. مقاومت، داعش را از عراق بیرون کرد. مقاومت و مبارزه است که مردم غزه را در برابر رژیم صهیونیستی استوار نگه داشته و تردیدی نیست پیروزی از آن مقاومت است.
موحدی کرمانی در بخش پایانی سخنان خود به سالگرد شهادت نواب صفوی اشاره کرد و گفت: متاسفانه نقش شهید نواب و تاثیر حرکت او بر انقلاب مورد غفلت قرار گرفته است. آرمان او، حکومت اسلامی بود و نقش بزرگی در بیداری اسلامی داشت و حرکت او زمینه را برای نهضت امام (ره) فراهم کرد. نواب اولین کسی بود که به موضوع حکومت اسلامی در کتابی پرداخت. او ویژگی های برجسته ای داشت و بسیاری از بزرگان را مجذوب خود کرده بود. آیت الله امینی، او را ذخیره امت اسلام می دانست.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: شجاعت و دلیری نواب لرزه بر بدن خائنان می انداخت و با هژیر و کسروی برخوردی انقلابی داشت. نواب می گفت هر کسی به بیگانه تکیه کند فرزند اسلام و ایران نیست. او ماهیت رژیم پهلوی را روشن ساخت و از هر فرصتی برای روشنگری استفاده می کرد. نواب منادی وحدت بود و برای این هدف تلاش بسیاری کرد. روزی برای آزادی یکی از یارانش که به اعدام محکوم شده بود با شاه ملاقاتی داشت. شاه پس از دیدار به یکی از اطرافیانش گفته بود، او مانند افسری که با سربازش صحبت میکند، صحبت میکرد و انگار نه انگار شاهی وجود دارد. یک خبرنگار مسیحی لبنانی پس از مواجهه با نواب مقاله مفصلی نوشت که در آن آمده بود، من جسمی ضعیف و نحیفی دیدم که در ورای آن روحی بزرگ بود.
انتهای پیام/