سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مضرات زیاده روی در مصرف دل و جگر چیست؟

حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به مضرات مصرف زیاد تودلی‌های گوسفند برای بدن انسان اشاره کرده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرموده‌اند: افراط در خوردن کلیه (قلوه) گوسفند و تودلی‌های آن مثانه را دچار اختلال می‌کند.

تغییر مثانه عبارت از اختلال مجاری ادرار و احتمال ایجاد سنگ مثانه است.

اختلال مجاری ادرار مختلف است، سوزش ادرار هنگام دفع بول- تسلسل بول- تقطیع بول- ادرار زیاد‌تر از حد معمول و ... از جمله این اختلالات هستند.

تودلی‌های گوسفند دارای مقدار زیادی ویتامین "ب" هستند و از این جهت زیاد خوردن آن‌ها با توجه به این که فرمان‌های معده و روده خود سازنده این نوع ویتامین می‌باشند، بیشتر از حد لزوم بدن را از این نوع ویتامین اشباع می‌کند و زیاد شدن این نوع ویتامین در بدن، موجب کمبود ویتامین‌های دیگر خصوصا ویتامین‌های " آ. " و " د. " می‌شود که سبب اختلالات مثانه وعفونت چرکی ورم پروستات و بیماری دیابت می‌شود.

کسانی که به انواع بیماری‌های فوق و اختلالات مثانه دچار شدهاند باید مقدار زیادی ویتامین " آ. " و " د. " مصرف کنند و از مواد سفید‌های به مقدار زیادتری استفاده کنند.

ویتامین " د " در گوشت ماهی و روغن کبد آن، شیر، کره، سبزیجات و کاهو خصوصا برگ‌های روی آن به مقدار زیادی یافت می‌شود.

تودلی‌های حیوان نیز از این ویتامین بسیار دارد، ولی در خوردن آن نباید افراط کرد که نتیجه معکوس به دست می‌آید.

منبع: قدس آنلاین

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.