سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ خوراکی که سردر‌دهای میگرنی را کاهش می‌دهند+ اینفوگرافی

یکی از دلایل بروز سردرد‌های میگرنی کمبود آب در بدن است به همین دلیل افراد مبتلا به این عارضه باید از غذا‌های حاوی سدیم زیاد بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار   حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، میگرن واژه‌ای است فرانسوی که از زبان یونانی مشتق شده همی‌کرانیون؛ «همی» به معنای «نیم» و «کرانیون» به معنای جمجمه است، گویا یونانی‌ها برای توصیف سردردهای ضربان‌دار و مزمن، اینگونه ابراز می‌کردند که نیمی از سر به شدت درد می‌گیرد.

یکی از دلایل بروز سردردهای میگرنی کمبود آب در بدن است به همین دلیل افراد مبتلا به این عارضه باید از غذاهای حاوی سدیم زیاد بپرهیزند و به جای آن مصرف میوه و سبزیجات آبدار را جایگزین کنند.

آجیل و دانه ها
حملات میگرنی معمولا تا ۴۱ درصد با مصرف مکمل های منیزیمی مانند آجیل و دانه ها کاهش پیدا می کند.

تخم مرغ
 تخم مرغ می تواند سردرد را کاهش دهد، ویتامین B موجود در آن نقش بسیار مهمی در کاهش سردرد و پیشگیری از سردردهای میگرنی دارد.

سبزیجاتی با برگ سبز
ویتامین B2 که به ریبوفلاوین مشهور است در اسفناج یافت می شود و در کاهش سردردهای مکرر بسیار موثر است.

غلات کامل
یکی از ساده ترین درمان ها برای سردردهای میگرنی استفاده از غلات کامل است؛ چون کاهش قند خون می تواند یکی از محرک های اصلی سردرد باشد.

ماهی آب سرد
افزایش مصرف امگا ۳ به همراه کاهش در مصرف امگا ۶ میتواند باعث بروز کمتر سردردهای میگرنی شود.

گوشت قرمز
مصرف گوشت قرمز سالم و طبیعی می تواند راه حلی مناسب برای درمان سردردهای میگرنی باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.