نگاهی به فعالیتهای این صنعت در زمینه احداث پستهای برق (انتقال، فوقتوزیع و توزیع) حکایت از آن دارد که ظرفیت پستهای یاد شده در سال ۵۷ و همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به حدود ۲۶ هزار و ۸۰۷ مگاولت آمپر میرسید که با همت تلاشگران صنعت برق این رقم در ابتدای دولت یازدهم به حدود ۳۰۴ هزار مگاولت آمپر و هم اکنون به ۳۷۸ هزار و ۷۳۸ مگاولت آمپر رسیده است؛ بنابراین در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از ۷۴ هزار مگاولت آمپر ظرفیت جدید در میان پستهای برق کشور ایجاد شده است. همچنین براساس برآورد صورت گرفته ظرفیت پستهای برق کشور (انتقال، فوقتوزیع و توزیع) نسبت به ابتدای انقلاب ۱۴ برابر افزایش پیدا کرده است و ۱۰۰ درصد تجهیزات آنها ساخت داخل است.
بیشتر بخوانید: مقطع چهل ساله انقلاب فرصتی برای ارزیابی عملکردها از جمله در موضوع گزینش است
برای اطلاع بیشتر از جزئیات اقدامات صورت گرفته خوب است بدانید ظرفیتهای پستهای شبکه انتقال و فوق توزیع کشور در ابتدای انقلاب ۱۸ هزار و ۴۷۷ مگاولت آمپر بوده است که تا ابتدای دیماه امسال با افتتاح پستهای جدید این رقم به ۲۵۷ هزار و ۱۶۰ مگاولت آمپر افزایش یافته و در حال حاضر نیز ظرفیتهای پستهای جدید انتقال و فوق توزیع که با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال ساخت و تکمیل شدن هستند به ۹ هزار و ۳۴۵ مگاولت آمپر رسیده است.
همچنین ظرفیت ترانسفورماتورهای توزیع نیز در سال ۵۷ حدود هشت هزار و ۳۳۰ مگاولت آمپر بوده که این رقم هم اکنون از مرز ۱۲۱ هزار مگاوات آمپر گذشته است.
تعداد ترانسفورماتورهای توزیع هم از ۲۶ هزار دستگاه ابتدای انقلاب به حدود ۷۰۵ هزار دستگاه رسیده است و تمامی تجهیزات آن نیز ساخت داخل است؛ بنابراین تعداد ترانسفورماتورهای توزیع موجود در کشور نسبت به سال ۵۷ بیش از ۲۷ برابر افزایش یافته است.
انتهای پیام/