وی گفت : از آنجایی که کرمانشاه دارای یک تنوع زیبا و گسترده قومی و مذهبی است که در سایر استانهای کشور مشابه آن را نداریم و اینکه اقوام و مذاهب این استان با وجود تفاوتهایی که دارند در طول قرنها بصورت مسالمت آمیز، باسازگاری و تعامل کنار هم زندگی کرده اند، وزارت ارشاد میزبانی این جشنواره را به استان کرمانشاه واگذار کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی آثار و محصولات دیجیتال مربوط به اقوام مختلف ایرانی و معرفی این آثار دانست و عنوان کرد: همچنین درتلاشیم تا با نشر این آثار دایره انسجام و وحدت اقوام ایرانی را تقویت و به حفظ میراث معنوی کهن مردم این سرزمین کمک کنیم.
وی گفت: این جشنواره در پنج بخش شامل پایگاههای اینترنتی، بازیها و سرگرمی تلفن همراه، شبکههای اجتماعی، نرم افزارهای تلفن همراه و هنرهای دیجیتال (انیمشین، موشن گرافی، اینفوگرافیک، عکس) برگزار خواهد شد.
جعفری مهلت ارسال آثار به این جشنواره را تا ۲۵ بهمن اعلام کرد و گفت: زبان، آشپزی، لباس، آداب و رسوم، صنایع دستی و بازیها نیز محورهای ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یادآورشد: علاقمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود در بخشها و محورهای یاد شده را به دبیرخانه جشنواره واقع در کرمانشاه، میدان فردوسی، ابتدای خیابان دلگشا، مرکز هنرهای دیجیتال، موسسه فرهنگی دیجیتال گلاتک و یا به آدرس اینترنتی www.aghwam.ir ارسال کنند.
جعفری زمان برگزاری این جشنواره را ۱۵ اسفند اعلام و اضافه کرد: این جشنواره توسط بخش خصوصی برگزار میشود.
به گفته این مسئول جشنواره اقوام ایرانی نیز اواخر امسال یا اوایل سال آینده در کرمانشاه برگزار میشود .
انتهای پیام/د