جمعیت جانبازان در ادامه ضمن تقدیر از حرکت شایسته مجلس شورای اسلامی برای تصویب قاطع مطالبات جانبازان در قالب طرح اصلاح ماده ۱۳ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، همت بنیاد شهید را برای رفع سرگردانی خانوادههای شهدا و ایثارگران و عدم تعلل در پیگیری این مصوبه که ناظر بر رفع مشکل بیمه تکمیلی ایثارگران است را از دولت خواستار شد.
این جمعیت همچنین با اشاره به اینکه ایام بررسی لایحه بودجه ۹۸ در حال سپری شدن است، هرگونه خطا در ارزیابی وضعیت معیشتی جامعه را غیرقابل جبران خواند و تاکید کرد: نمایندگان مجلس در جریان بررسی بودجه باید با واقعیتهای فعلی جامعه را در نظر بگیرند.
این جمعیت با صراحت هرگونه سیاهنمایی به منظور محو داشتههای نظام و دستاوردهای آن را حرکت در پازل دشمن برای کشتن امیدها برشمرد و در عین حال خاطرنشان کرد: انکار برخی واقعیتها به ویژه از سوی دولتمردان و به نوعی وارونهنمایی وضعیت معیشتی مردم نیز نوعی اغواگری است.
اعضای شورای هماهنگی جمعیت جانبازان با یادآوری اینکه پسلرزههای کاهش ارزش پول ملی، درآمد مردم را به یک سوم تا یک چهارم کاهش داده و عدم نظارت دولت بر افزایش قیمتهای ۵ تا ۱۰ برابری نرخ کالاها و البته پدیده قاچاق و وضعیت صادرات و واردات، اوضاع معیشت مردم را بغرنجتر کرده است، افزودند: در این شرایط پیشنهاد برداشتهای مجدد از منابع ملی به شیوههای مختلف برای هزینه کردن در امور جاری و بدهیها، تصویر ناخوشایندی از بودجه پیشنهادی سال ۹۸ به لحاظ تدابیر مالی پولی و بانکی نشان میدهد.
جمعیت جانبازان تصریح کرد: فریاد دولتمردان برای برجسته کردن کمک به اقشار محروم زمانی قابل باور خواهد بود که عمل آن در کف جامعه رویت شود، وگرنه طنین پژواک حمایتها اثر معکوس در اعتماد مردم نسبت به گفتههای دولتمردان خواهد داشت.
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تبیین شکستهای ۴۰ ساله آمریکا و همپیمانانش در مقابل ایران را چراغ راهنمای همیشگی مسئولان دیپلماسی کشور خواند تا به این وسیله، شناختهای غلط و بزرگ جلوه دادن آنها ما را به دام جدید در عقب نشینی نسبت به غرب وادار نکند.
این جمعیت یادآور شد: آمریکاییها پاسخ اعتماد مصدق را با کودتا دادند و پاسخ اعتماد مرحوم آیت الله هاشمی را با وجود آزاد کردن گروگانهای آمریکایی از لبنان و حتی ارسال جسد یکی از آمریکاییها، با متهم کردن ایران به تروریسم و سرباز زدن از آزاد کردن اموالی که ملت ایران مالک آن بود، پاسخ دادند. امروز نیز اتحاد عبری، غربی، عربی با تولید تصاویر ذهنی غلط و تحلیلهای بزرگ شده در پی تکرار مجدد آن عبرتها هستند.
به اعتقاد اعضای جمعیت جانبازان، اگر با گذشت ۹ ماه از مهلتی که رئیسجمهور برای تضمین اروپاییها نسبت به استفاده ایران از برجام اعلام کرد، هیچگونه پیشرفتی حاصل نشده، سنجیده آن است که ما رویکرد خود را با همپیمانان شرقی که در گفتوگوی برجام و گفتگوهای منطقهای همواره همراه بودهاند، هوشمندانه و عاقلانه تصحیح کنیم.
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی اخبار داخلی آمریکا، فرانسه، آلمان و ... را رویکرد حاصل از مقابله با نظام سرمایهداری با اکثریت مردم دانست که زیر فشار بی عدالتی و تبعیض نظام لیبرال دموکراسی به ستوه آمدهاند و تاکید کرد: روشنگری فرهیختگان جامعه و رسانه و سفارش مستندهایی که ابعاد فرآیندی این پدیده را نشان دهد، میتواند در آگاهیبخشی به جامعه و نشان دادن عمق مردمستیزی نظام سرمایهداری، بصیرتافزا باشد.
بر اساس این گزارش، پیگیری مشکلات جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان از طریق دعوت از کارشناسان مربوطه در جلسه مشترک کارگروه امور ایثارگران و روابط عمومی و نیز ارائه گزارش کارگروه سیاسی و اقتصادی به شورای مرکزی در موضوع انتخابات مجلس از مصوبات جلسه اخیر شورای هماهنگی این جمعیت بود.
جمعیت جانبازان در بخشی از این جلسه ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و یادآوری اینکه شخصیت ایشان به عنوان تراز زن در تفکر اسلام، همواره الگوی برجسته زن مسلمان در طول تاریخ بوده است، خاطرنشان کردند: این شخصیت گرامی، زنی است که در تداوم قیام کربلا بار سنگین مستقر کردن پیام اقتدار و مظلومیت این قیام را به دوش کشید و انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت اسلامی در منطقه ریشههایی در عمق رسالت این بانوی بزرگوار دارد.
این جمعیت ضمن شایسته خواندن تجلیل از همسران جانبازان که میوههای این شجره طیبه هستند و نیز پرستاران در روز ولادت حضرت زینب (س)، این اقدام را حامل پیامهای بزرگ برای روزگار ما برشمرد و تاکید کرد: اهالی قلم و هنر میتوانند با بهرهگیری از نمونههای جذاب و تأثیرگذار سبک زندگی همسران جانبازان به خلق آثار مستند، نمایشی، رمان و سریالهای تاثیرگذار بپردازند تا کاستیهای ارائه الگوهای عینی در روزگار تهاجم تمامعیار ویرانگر فرهنگ غرب مهار و خنثی شود.
انتهای پیام/
با تقدیم احترام به استحضار می رساند: علیرغم اینکه رسما گفته میشود جانبازان با داشتن حداقل 20سال سابقه بدون شرط سنی میتوانند بازنشست شونن ولی عملا امکان پذیر نیست؛ نحوه بازنشستگي جانبازان انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي و معلولين عادي و شاغلين مشاغل سخت و زيان آور مصوب 1367 و تبصره 3 آن و همچنين مقررات اصلاحي قانون فوقالذكر مصوب 1383 در باب نحوه بازنشستگي مستخدمين معلولين (اعم ازجانبازان انقلاب اسلامي ايران و جنگ تحميلي، معلولين حوادث ناشي از كار، بيماران ناشي از شرايط خاص كار و معلولين عادي) و شاغلين مشاغل سخت و زيان آور كه وظايف مربوط به شغل آنان باعث بروز ناراحتيهاي جسمي و روحي ميشود، مقيد و مشروط به شرط سني خاصي نشده است، همچنین براساس تبصره۳ ماده۲۴ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران رعایت شرط سنی مقرر درقوانین ومقررات بازنشستگی زودتراز موعد جانبازان الزامی نمیباشد. و علاوه برموارد فوق برابر تبصره۱ ماده۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری، شرط سنی دربند ب برای جانبازان تا ۵ سال کمتر وشرط سنی برای زنان حذف شده است؛ ازطرفی براساس تبصره 6 ماده یک آیین نامه اجرایی قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی و معلولین عادی و شاغلین مشاغل سخت و زیانآور مصوب 10/02/1385 هیأت وزیران، حداقل شرط سنی برای جانبازان مرد50 سال تعیین شده لذا همانطور که پیشتر براساس رأی شماره 5 تاریخ : 18/01/1387 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، تبصره7 ماده یک(شرط سنی معلولین) ابطال گردیده؛ تقاضای پیگیری ابطال تبصره 6 ماده یک تصویب نامه شماره22686ک/ت3350هـ مورخ 6/3/1385 هیأت وزیران(شرط سنی بازنشستگی جانبازان) رادارم.
با تشکر و امتنان فراوان