سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق بازرگانی تهران:

موانع داخلی آثاری به مراتب منفی‌تر از تحریم‌های بین المللی دارد

خوانساری گفت: مشکلات و موانع داخلی به مراتب آثاری منفی تری از تحریم ها، بر اقتصاد ایران دارند.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با اشاره به موانع کسب و کار در کشور اظهار کرد: گلایه‌های بخش خصوصی از موانع تولید و کسب و کار، منجر به تشکیل طرح پویش شد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: مشکلات و موانع داخلی به مراتب آثار منفی بیشتری نسبت به  تحریم ها بر اقتصاد ایران دارد.

وی افزود: این مشکلات را می‌توان در وزارتخانه‌ها و دولت  حل کرد و حتی در جلسات سران سه قوه نیز مطرح کرد تا تصمیم‌گیری لازم در مورد آنها صورت گیرد.

خوانساری تصریح کرد: ثبت سفارش مشکلات زیادی را ایجاد کرده  و موانعی را بر سر تولید کشور قرار داده است و نیازمند اصلاح از سوی وزارت صنعت است.

خوانساری با اشاره به ضرورت انجام واردات بدون انتقال ارز تصریح کرد: واحد‌های تولیدی مشکلات بسیاری را برای تامین مواد اولیه و واسطه‌ای خود دارند، پس اگر قرار باشد که ثبت سفارش و مراحل طولانی آن در سامانه نیما نیز طی شود، مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد، بنابراین پیشنهاد می‌شود واردات بدون انتقال ارز برای مواد اولیه انجام شود.

به گفته وی؛ در رابطه با مناطق آزاد مجوزی صادر شده است که ۳۲۰۰ قلم کالا به مناطق آزاد بیاید، این امر نیاز به متممی دارد تا کالا‌های مرتبط با واحد‌های تولیدی از مناطق آزاد به سرزمین اصلی وارد شود.

خوانساری با اشاره به نامه نگاری‌های اتاق تهران با وزیر صنعت بیان کرد: اتاق بازرگانی از وزارت صنعت  حل مشکلات صنعت و تولید را  درخواست کرده است و باید تا قبل از تعدیل نیرو در واحد‌های صنعتی اقدامات لازم صورت گیرد.

خوانساری در پایان  موعد انتخابات اتاق‌های بازرگانی را ۱۱ اسفندماه اعلام کرد و گفت: باید تشویق کرد تا همه اعضا در انتخابات حضور یابند. هر چقدر رای بیشتری به صندوق ریخته شود، اقتدار اتاق‌ها بیشتر خواهد شد.


بهار ۹۸ سال سختی برای اقتصاد است

اسدالله عسگراولادی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در جلسه امروز اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار کرد: صادرکنندگان امروز برای صادرات و دریافت ارز با مشکلات فراوانی رو به رو هستند و به دلیل عدم شناخت خریداران خارجی از سامانه امکان انتقال ارز حاصل از صادرات به این سامانه میسر نیست.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تصربح کرد: خریداران خارجی از صادرکنندگان برای واریز وجه حاصل از خرید کالا در خواست معرفی بانک دارند در حالیکه سامانه نیما این قابلیت را ندارد.

وی تصریح کرد: بهار ۹۸ سال سختی برای اقتصاد ایران است و صادرات رو به تعطیلی است. برای عبور از این مشکل با رئیس بانک مرکزی جلساتی برگزار شده است.

عسگراولادی ادامه داد :نیاز است بانک مرکزی ضمن تشریح عملکرد سامانه نیما امکان فعالیت با این سامانه را فراهم کند.


به بانک کونلون تکلیف شده دیگر با ایران کار نکند

فریال مستوفی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار کرد: با خروج آمریکا از برجام امیدی به فعالیت spv نیست و عملا فعالیتی در آن صورت نخواهد گرفت.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین افزود: به دلیل عدم ساختار شفاف spv هنوز هیچ کشوری میزبانی آن را برای اجرا به عهده نگرفته است و به نظر می‌رسید این ساختار دیگر کارایی ندارد.

وی با اشاره به ایجاد محدودیت برای بانک کونلون بیان کرد: ۷۰ درصد سهام بانک کونلون متعلق به شرکت نفت است، اما با این وجود به این بانک تکلیف شده است که با ایران همکاری نکند.

مستوفی گفت: تنها موردی که کونلون با ایران کار خواهد کرد آن است که تمام معاملاتی که تا ۳۰ اکتبر با این بانک انجام شده است، ادامه یافته و تمام خواهد شد؛ اما این نکته را هم باید در نظر گرفت که اگر ال‌سی باز شده از بانک‌های تحریمی بوده باشد، کونلون آن را انجام نمی‌دهد و باید ال سی را عوض کرد و از ۱۵ بانک دیگر که مورد قبول است، کار باید انجام شود.

وی ادامه داد: بعد از این هم، کونلون تمام پروژه‌های فولاد و پتروشیمی را نیز متوقف خواهد کرد، کونلون قرار است که تنها در مورد مسائل بشر دوستانه یعنی دارو و غذا،  با ایران کار را ادامه دهد.

مستوفی گفت: وضعیت چین نیز به این طریق است و هنگ کنگ نیز کاملا معاملات خود با ایران را بسته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.