بر همین اساس توزیع این بستهها در تاریخ ۲۷ آبان ماه ۹۷ در مشترک سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تصویب رسید و قرار شد کارکنان رسمی و پیمانی کشوری و لشگری و افرادی که حقوق دریافتی آنها کمتر از ۳ میلیون تومان است، مبلغی را دریافت کنند.
بیشتر بخوانید:کارمندانی که هنوز موفق به دریافت سبد حمایتی نشدهاند، چه کار کنند؟
مرحله اول اجرای این طرح با توجه به اولویتبندیهای صورت گرفته شامل خانوارهای تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرحله دوم شامل بازنشستگان کشوری، لشکری و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی شد.
اکنون با گذشت سه ماه از توزیع بستههای حمایتی دولت هنوز ۱۴ میلیون کارگر که درآمد کمتر از ۳ میلیون تومان دارند هیچ بستهای را دریافت نکردهاند.
این در شرایطی است که شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از این گفته بود که بسته حمایتی بیشتر مورد نیاز گروههای کارگران ساختمانی، قالیبافان و شاغلان صنایع دستی، مشاغل آزاد و خویشفرمایان و رانندگان بینشهری و درونشهری، زنبورداران، کارگران باربر، شاغلین کسب و کارهای خانگی، کارگران کارگاههای متفرقه، عشایر و روستاییان و دریافت کنندگان بیمه بیکاری است؛ چرا که این افراد به طور متوسط از حقوق ثابتی برخوردار نیستند.
وی همچنین اعلام کرده که لیست بیمه شدگان تأمین اجتماعی آماده است و شامل ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار خانواده میشود، اما با توجه به رفع هم پوشانیهای لازم، در ۳۰ دی ماه و به محض تأمین اعتبار از سوی خزانه مبالغ آن واریز خواهد شد.
اگرچه توزیع بسته ۲۰۰ هزار تومانی در شرایط فعلی کمک شایانی به اقشار کم درآمد نمیکند، اما با توجه به واریز این مبلغ به حساب سرپرستان خانوار، ممکن است که از میان ۱۳ میلیون بیمه شده در کشور، بستههای حمایتی تنها به نیمی از آنان تعلق گیرد.
به هر حال آخرین مرحله از بستههای حمایتی به حساب بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی واریز شده است و طبق وعده مسئولان وزارت کار قرار است مرحله بعدی نیز به کارگران و بیمهشدگان تامین اجتماعی تعلق گیرد که با گذشت حدود یک ماه از زمان آخرین پرداخت هنوز خبری از واریز این مبلغ به حساب آنان نیست.
انتهای پیام/
یارانه معیشتی
سبد کالا
بسته حمایتی
برای یه بسته دویست تومنی چربی مردمو میکشه