عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه بخش عمده این یک هزار و ۴۰۰ مورد از اموال شهرداری، ملک هستند، تصریح کرد: شهرداری تلاش میکند تا با سازوکار اخلاقی این اموال را پس بگیرد، اما اگر این افراد امتناع کنند از طریق مراجع قضایی اقدام خواهد شد.
وی افزود: اگر همه اطلاعات به صورت شفاف و قابل دسترس برای همه مردم باشد، دیگر چیزی پنهان نمیماند که افرادی از آن سوءاستفاده کنند.
صدراعظم نوری با تأکید بر اینکه اموال و داراییهای شهرداری متعلق به شهروندان است و جز با مجوزهای خاص که مستدل هستند، نمیتوان از آنها استفاده اختصاصی کرد، گفت: اگر در مقاطعی شهرداری بعضی از اموالش را در اختیار اشخاص حقیقی یا حقوقی قرار داده، اول باید مشخص شود که این اموال در اختیار چه کسانی بوده و دوم اینکه باید طی یک توافقنامهای و با قید زمان مشخص شده باشد که مهلت این واگذاریهای صورت گرفته چه زمانی به پایان میرسد، تا آن فرد یا تشکیلات اموال را برگردانند.
عضو شورای شهر تهران افزود: متأسفانه شاهدیم که در سنوات گذشته اموال شهرداری در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار گرفته که برخی از آنها توافق نداشته و زمانشان هم مشخص نشده است و اکنون شورا در حال پیگیری این موضوع است تا لیستی از این اموال را استخراج کند.
انتهای پیام/