سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

سودآوری سلول‌های بنیادی و تجهیزات پزشکی از ICT بیشتر است/ هیچ سرمایه گذاری برای دولت بهتر از پارک‌های علم و فناوری نیست

ستاری گفت: از حوزه‌هایی مانند سلول‌های بنیادی و تجهیزات پزشکی سودآور‌تر وجود ندارد و ارزش افزوده آن حتی از حوزه ICT نیز بیشتر است.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری در بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی که با حضور معاون اول رئیس جمهور و سرپرست وزارت بهداشت در سالن امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه پزشکی در سال‌های گذشته شاهد انعظاف پذیری و همراهی حوزه پزشکی با سیاست‌های علمی و فناوری کشور بوده‌ایم و در حوزه‌هایی مانند بیوتک، سلول‌های بنیادی و تجهیزات پزشکی هر کجا هزار تومان سرمایه گذاری کرده‌ایم، سال بعد ۲۰ برابر سود کرده‌ایم و از این حوزه ها، سودآور‌تر و اقتصادی‌تر وجود ندارد و ارزش افزوده و سودآوری آن حتی بیشتر از حوزه ICT است.

وی تصریح کرد: تحقیقات و پژوهش در حوزه پزشکی به بازار، بسیار نزدیک است و نمونه‌ها و شرکت‌های موفقی ایجاد شده که سرمایه گذاری را اقتصادی می‌کند.

جهت‌گیری دانشکده‌های مهندسی به سمت حوزه پزشکی، اتفاقی بزرگ

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از جهت گیری دانشکده‌های مهندسی به سمت حوزه پزشکی به عنوان یکی از اتفاقات بزرگ و ارزشمند یاد کرد و گفت: علوم جدید می‌تواند تغذیه مناسبی برای دانشکده‌های مهندسی باشد و مرز‌های دانش برداشته شده و علوم، ممزوج شده‌اند. در دورانی شاهد جدایی علوم از همدیگر بودیم، اما امروز به این نتیجه رسیده‌ایم که علوم باید یکی باشند و علوم بین رشته‌ای باید تقویت شوند. هیچ سیستم مهندسی زیباتر از بدن انسان نیست و بهترین الگویی است که می‌توانیم در مهندسی داشته باشیم.

ستاری ضمن ابراز امیدواری نسبت به تداوم حمایت‌های سرپرست وزارت بهداشت و معاون اول رئیس جمهور از حوزه پژوهش، گفت: برای دولت، هیچ سرمایه گذاری بهتر از سرمایه گذاری در پارک‌های علم و فناوری نیست، چون نسبت سرمایه گذاری دولت به بخش خصوصی، یک به ده است و خوشبختانه بزرگترین شرکت‌های شتابدهنده و‌های تک منطقه، ایرانی هستند بنابراین باید نمونه‌ها و تجارب موفق شرکت‌های فناور و دانش بنیان را بیشتر نشان دهیم تا مشخص شود که از حوزه پژوهش می‌توان خلق ثروت، اشتغال و ماندگاری و جذب نیرو‌های انسانی ایجاد کرد.

حوزه پژوهش احتیاجی به صدقه دادن ندارد

وی با بیان این که مشکلات حوزه پژوهش، محدود به مشکلات مالی نیست، افزود: باید محیط و نگرش موجود نسبت به پژوهش تغییر کند، چون حوزه پژوهش، فانتزی نیست و احتیاجی به صدقه دادن ندارد و برای کشور اقتدار آفرین است.

ستاری در پایان یادآور شد: در شرایط کنونی کشور، رشد و پیشرفت چشمگیر شرکت‌های فناور و دانش بنیان کشور این سیگنال را به دولتمردان می‌دهد که سرمایه گذاری در این حوزه، اقتصادی و به صرفه است و باید موانع پیش پای جوانان را برداشت و امور آن‌ها را تسهیل کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.