شرفشاهی با اشاره به اینکه این حمایت فقط در حد سازمان تامین اجتماعی است, ادامه داد: اگر نویسندگان , روزنامه نگاران و هنرمندان به بیمارستان هایی که تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی نیست, مراجعه کنند باید هزینه ها را خودشان پرداخت کنند. در مجموع می توان گفت که این حرکت نوعی حرکت نیم بند است که ظاهرا برای رهایی از فشار افکار عمومی در همین حد متوقف مانده و تسهیلات بیشتری در این زمینه در اختیار نویسندگان و روزنامه نگاران قرار داده نشده است.
وی افزود: نویسندگانی که در نهاد یا ارگانی به طور رسمی استخدام هستند، می توانند از بیمه آن ارگان یا نهاد برخوردار باشند اما نویسندگان دیگر باید از طریق این صندوق اقدام کنند.
مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر با اشاره به اینکه نویسندگان , روزنامه نگاران و هنرمندان سرمایه های فرهنگی جامعه هستند, بیان کرد: انتظار داریم که سازمان های ذیربط احساس مسئولیت بیشتری درخصوص تامین آسایش و رفاه این قشر را بر عهده بگیرند. من فکر می کنم با توانمندی ها و فرصت هایی که در کشور ما وجود دارد , باید نویسندگان, شاعران, هنرمندان و روزنامه نگاران از وضع مطلوب تری بهره مند باشند.
شرفشاهی در خصوص بیمه بازنشستگی نویسندگان گفت:متاسفانه نویسندگان در زمان بازنشستگی حداقل مبلغ را از این صندوق دریافت می کنند که این یک نوع تحقیر و اهانت است. ما شاهد برپایی بزرگداشت و تکریم برای هنرمندانی هستیم که از دنیا می روند اما در زمان حیات این عزیزان نهایت بی مهری را از سوی مسئولان نسبت به آنان شاهد هستیم.
انتهای پیام/