سرمست گفت: این قطار به دلیل موقعیت راهبردی نقش قابل توجهی در بهبود زیرساختهای حمل و نقل و رونق گردشگری در قم دارد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، بهرام سرمست استاندارقم در جلسه بررسی وضعیت قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان، با اشاره به اجرای این خط ریلی به عنوان یکی از طرحهای مهم ملی،گفت: این قطار به دلیل موقعیت راهبردی نقش قابل توجهی در بهبود زیرساختهای حمل و نقل و رونق گردشگری در قم دارد.
وی گردشگری زیارتی را اولویت توسعه اقتصادی قم دانست و افزود: زیرساختهای استان باید متناسب به جایگاه و موقعیتش ارتقا یابد که احداث این قطار سریع السیر نقش مهمی در ارتقای این زیرساختها دارد.
استاندار قم همچنین افزایش ظرفیت قطارهای مسافربری از قم را مورد تاکید قرار داد وگفت: در راستای ترغیب مردم به استفاده از حمل و نقل ریلی نیازمند فرهنگ سازی در این زمینه هستیم.
سرمست،یادآورشد: مدیران استانی باید نگاه عملیاتی به طرحهای عمرانی داشته باشند و اجرایی شدن این طرحها در زمان تعیین شده را با جدیت پیگیری کنند.
طرح احداث قطار پرسرعت تهران - قم - اصفهان یکی از استثناییترین طرحهای راه در استان قم است،که در زمان ۴۰ دقیقه مسافران را از قم به ایستگاه راه آهن مرکزی تهران منتقل میکند.
مسیر قم به اصفهان حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مسیر قم به تهران در مرحله تجهیز کارگاه است.
این طرح از مصوبههای سفر کاروان دولت یازدهم به قم است که با سرمایه گذاری ۵.۲ میلیارد یورو اعتبار ارزی برای کل مسیر در حال احداث میباشد؛ طرح فوق سال گذشته با اهتمام وزارت راه و شهرسازی و اداره کل راه آهن قم آغاز شد.
همچنین استاندار قم روز شنبه در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و برخی معاونان این دانشگاه، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار، با اشاره به موقعیت قم به لحاظ زائرپذیری و واقع شدن در مرکز کشور، بر ضرورت تلاش دستگاههای دولتی برای توسعهی گردشگری سلامت در استان قم تاکید کرد.
سرمست با بیان اینکه چشم انداز استان به لحاظ برنامه ریزی در امر سلامت باید مشخص باشد افزود: توسعهی گردشگری سلامت به لحاظ موقعیت استان قم در بحث زائرپذیری از اهمیت ویژهای در راستای ارزآوری برخوردار است.
سرمست توزیع عادلانهی امکانات رفاهی را از دیگر برنامههای دولت تدبیر و امید عنوان و تصریح کرد: افراد کم بضاعت باید از امکانات پزشکی در مناطق محروم بهرهمند شوند.
وی با یادآوری آمار تصادفات محورهای مواصلاتی این استان، بیان داشت: این مسئله به حجم ماموریتهای مسئولان درمانی قم افزوده است که باید با برجسته سازی خدمات قابل ارائه به هموطنان، زمینهی جذب اعتبارات ملی برای ارتقای امدادرسانی به حادثه دیدگان در محورهای مواصلاتی قم فراهم شود.
وی به تحصیل بیش از ۲ هزار دانشجوی رشتههای پزشکی در قم نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جذب دانشجویان در رشتههای تخصصی باید با جدیت دنبال شود.
انتهای پیام /ح