وی افزود: معاونت مطبوعاتی پیگیری کرد و گفت دو سایت منتسب به آقای موسوی بوده که یکی فیلتر شده و دیگری فیلتر نیست؛ گفته شد همان موردی هم که فیلتر شده هم رفع فیلتر کنید. معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز به دلیل عضویت در کمیته تعیین مصادیق عمل مجرمانه در فضای مجازی، هماهنگی لازم را انجام داد و سایتی که فیلتر شده بود، رفع فیلتر شد.
بیشتر بخوانید:موسوی در دیدار رهبر انقلاب چه سندی برای تقلّب مطرح کرد؟
وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد دلیل تماس شورای عالی امنیت ملی برای رفع فیلتر سایت میرحسین موسوی گفت: آنطور که برای من نقل کردند، در دیداری که ظاهرا عصر روز ۲۴ خردادماه ۸۸، آقای موسوی خدمت رهبر معظم انقلاب می رسند،حرف های مختلفی رد و بدل شده ولی آن قسمتی که برای ما موضوعیت دارد، این است که مقام معظم رهبری وقتی به آقای موسوی اعتراض می کنند که چرا موضوع را به کف خیابان می کشید، مگر شما خودتان نمی دانید که وقتی این حرکت انجام می شود، دیگر ادامه آن در دست شما نخواهد بود و دیگران این تحرک را راهبری و هدایت می کنند؟ موسوی هم می گوید مردم خیال می کنند حق آنها ضایع شده است و می خواهند احقاق حق کنند. مقام معظم رهبری می فرمایند که این کارها راهش نیست و شما مردم را توجیه کنید که این کار درستی نیست و باید از جانب شما این حرف ها به جامعه منعکس شود. خود شما هم طرفدار هرج و مرج نیستید.
صفارهرندی در ادامه خاطر نشان کرد: پس از این فرمایشات رهبر معظم انقلاب، آقای موسوی می گوید من رسانه ای در اختیار ندارم که بخواهم از آن طریق به جامعه پیام بدهم. مقام معظم رهبری فرمودند چرا؟ موسوی می گوید سایت های من را فیلتر کرده اند. مقام معظم رهبری هم به دفتر می فرمایند به شورای عالی امنیت ملی بگویید که سایت های آقای موسوی را رفع فیلتر کنند. لذا برای همین بود که آن پیام به ما منتقل شد و رفع فیلتر سایت آقای موسوی هم انجام شد.
وی افزود: فردای آن دیدار که این بزرگواری از سوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفت و سایت رفع فیلتر شد، اولین مطلبی که آقای موسوی در سایت منتشر کرد، پیام دعوت به حضور خیابانی برای راهپیمایی بدون مجوز ۲۵ خرداد بود. یعنی درست عکس آن چیزی که اخلاقاً و عملاً در حضور مقام معظم رهبری تعهد کرده بود که اگر سایتش رفع فیلتر شود با مردم حرف بزند و بگوید تکلیف اعتراضات را نمی شود کف خیابان تعیین کرد، انجام داد.
منبع:مهر
انتهای پیام/