سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در مراسم تودیع و معارفه مدیران انتشارات سروش چه گذشت؟

مراسم تکریم مجید بلالی و معارفه ابراهیم شمشیری مدیران انتشارات سروش، در ساختمان سروش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،مراسم تکریم مجید بلالی و معارفه ابراهیم شمشیری مدیر عامل انتشارات سروش، عصر امروز ( چهارشنبه ۱۹ دی) در ساختمان سروش برگزار شد.

در این مراسم علی اصغر شعردوست مدیر اسبق سروش، حسن خجسته معاون اسبق صدا، مجتبی رضایی سرپرست صندوق بازنشستگی صداوسیما و میثم نیلی ریاست هیئت مدیره انتشارات سروش حضور داشتند.

حسن خجسته معاون اسبق صدا در این نشست، گفت: محیط رسانه بسیار متحول شده و فرصت‌های جدیدی ایجاد شده است. در یک مقطع از زمان برخی موافق تعطیلی سروش شدند که البته دکتر ضرغامی با این مسئله مخالفت کردند.

وی با اشاره به اینکه ارتقا و رشد سروش وابسته به کارکنان آن است، ادامه داد: روزی به یکی از شبکه‌ها رفتم که مدیر آن شبکه گفتند نیرو‌های ما خوب و کار بلد نیستند. من به ایشان متذکر شدم که اگر نیرو‌های انسانی کاربلد و موفق نباشند به مدیریت و کنترل مدیر باز می‌گردد که باید مدیران ظرفیت کارکنان را مدیریت کنند.

مجتبی رضایی سرپرست صندوق بازنشستگی صداوسیما گفت: فعالیت در حوزه نشر دشواری‌های خود را دارد به خصوص در شرایط فعلی سرمایه گذاری در مسائل فرهنگی سود آور نیست، ولی نباید از این طریق به دنبال کسب سود بود که خوشبختانه این تفکر در سروش نیست.

وی افزود: فلش فعالیت‌های سروش نشان می‌دهد که سروش به سمت پایداری‌های مشخص رفته است؛ البته این شرکت با مشکلاتی مواجه شد که دکتر بلالی آن را کنترل و مدیریت نمود و مشکلاتی از قبیل: بیمه و مشکلات مالیاتی و... را حل کردند و امروز سروش در شرایطی قرار گرفته که می‌تواند خود را برای کار‌های بزرگ آماده کند. ما از مدیر جدید دکتر شمشیری انتظار داریم راهکار‌های جدید و ارتباط خوبی با سازمان صداوسیما برقرار کند تا این مسئولیت را به خوبی به سرانجام برسانند.

مجید بلالی در این مراسم گفت: بعد از دوران آقای شعر دوست و فیروزان، سروش نتوانست با سیر سریع تحولات خود را وفق دهد. بخش زیادی از خانواده فرهنگی کشور زمانی را در سروش گذرانده اند و سروش یکی از جریانات فرهنگی کشور و از سرمایه‌های سازمان صداوسیما است.

وی در خصوص روند تحولات سروش در سال‌های اخیر گفت: طی پنج سال گذشته اتفاقاتی در صنعت نشر رخ داد که صنعت نشر نتوانست خود را با آن وفق دهد و روزی نیست که شاهد تعطیلی دفتر مجله و نشریات نباشیم. سروس قدمتی چند ساله دارد، ولی از اوایل دهه نود سیل مشکلات مختلف بر سروش وارد شد و این فشار‌ها سبب شد تا سازمان به فکر تعطیلی آن بیفتد.

وی افزود:، اما دکتر علی عسکری با دوراندیشی جلوی این اقدام را گرفتند و به من دو سال برای احیای سروش فرصت دادند تا شرکت را به شرایط طبیعی بازگردانم. زمانی که به عنوان مدیر وارد سروش شدم با حجم مشکلات روبه رو شدم بنابراین با مدیران و کارکنان یکصدا شده و دوره بحرانی را پشت سر گذاشتم و به حمدالله الان سروش در وضعیت خوبی است که می‌تواند اوج بگیرد.

ابراهیم شمشیری مدیر جدید انتشارات سروش در این مراسم گفت: بار مسئولیت بسیار سخت و همواره باید مراقب آن بود، بزرگ‌ترین سرمایه هر مجموعه ای نیرو‌های انسانی آن است که امیدواریم تلاش‌های ما در سروش نتیجه داده و هر روز شاهد رشد آن باشیم.

وی در خصوص بحث ظرفیت‌های سازمان در حوزه کتاب افزود: تلاش جدی ما برای بالا بردن این ظرفیت‌ها است، ولی این تلاش‌ها باید دو جانبه باشد و سازمان صداوسیما نیز کمک خود را دریغ نکند، همین کمک‌ها سبب می‌شود تا ظرفبت‌های سروش افرایش یابد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: رسانه ملی ، کتاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.