هاشمی افزود: کدام دولت مردی نگران هزینه درمان فرزندش را دارد، مقام معظم رهبری فرمودند میخواهیم اگر در خانوادهای کسی بیمار شد، دردی جز درد بیماری نداشته باشد، اما آیا به این موضوع عمل میکنیم؟ من سیاسی نیستم، اما درد این بیماران را دارم، در این دولت، دکتر هاشمی وزیر سابق بهداشت ۳۶ دوره پانسمانها را به صورت رایگان در اختیار ما قرار داد، یک بیماری برای آنکه خاص شود باید به امضای ما رئیس جمهور برسد حالا چرا کاری را کردیم که وزیر استعفا بدهد و بگوید اشتباه کردم با شما کار کردم؟
رئیس انجمن حمایت از بیماران پروانهای گفت: بیماران ای بی از اردیبهشت ماه امسال پانسمان ندارند و نمیتوانیم به این بیماران بگوییم که تحریم است و شما وکلا راه درست را به ما نشان دهید و شأن ملت نجیب ایران حفظ شود.
محمود هادی پور دهشال، نماینده بیماران تالاسمی در ادامه این نشست گفت: با اقتصادی روبرو هستیم که ٢٢ درصد اقتصاد دنیا را در دست دارد و نمیتوانیم در برابر او بیاستیم و باید در داخل کشور دست به کار شویم.
وی افزود: تحریم جنگی است که برای تحریم کننده تبعات کمی دارد و یک ابزار دیپلماسی و جنگی است و اصل تحریم بر مبنای فشار شکل میگیرد و پادزهر آن استقامت است و باید تعریف استقامت را در نظام بهداشتی و درمانی ایجاد کنیم تا به نتیجه برسیم و این مفهوم استقامت در هر کشور متفاوت است.
هادی پور دهشال ادامه داد: کشور تحریم کننده به نقاط ضعف تحریم شونده نگاه میکند و این نقاط ضعف دستمایه فشار قرار میگیرد تا تحریم شونده بیشتر درد بکشد و باید در برابر پوپولیسمها بایستیم.
وی گفت: باید هزینههای حوزه سلامت را کاهش دهیم و پوشش بیمهای داروها را اصلاح کنیم و باید قوانین شفاف تدوین کنیم.
انتهای پیام/