وی در خصوص پذیرفته شدن آثار مختلف با رویکردهای سیاسی و فرهنگی متفاوت در جشنواره عمار افزود: نمیدانم آثاری با دیگر سیاستها در جشنواره عمار پذیرفته میشود یا خیر، اما قاعده همه جشنوارهها این است که یک سیاست کلی دارند. به عنوان نمونه جشنواره حقیقت به "اکسدوس" جایزه میدهد که کاملا مخالف منافع ملی ایران و افغانستان است و دوست داشته یک روایت خیلی باز از یک اتفاق را نشان دهد که همه گیر هم نیست و ما نمیتوانیم به آن خرده بگیریم. عمار هم همین است؛ یعنی سیاستهای خودش را دارد و بیشتر آثار جبهه انقلاب اسلامی را نمایش میدهد.
فلاح فر افزود: من دوست دارم کارهایی که میسازم را همه ببینند؛ البته آثاری که من میسازم با رویکرد دیگر جشنوارهها نیز همخوانی دارد، کما اینکه با رویکرد جشنواره مقاومت هم همخوانی دارد. حتی به حقیقت هم دادم و نامزد دریافت جایزه شدم یعنی یک موضوع کلی که در همه جشنوارهها با آدمهای سیاسی، فرهنگی و رویکردهای مختلف دیده شده است.
وی اضافه کرد: در مجموع نقطه تمایز جشنواره مردمی عمار، همه گیر بودن آن است و همه آثار را نشان میدهد.
فلاح فر که امسال با کارگردانی دو اثر و تهیه کنندگی سه فیلم در جشنواره عمار حضور دارد، در خصوص قویتر شدن بخش سینمایی این جشنواره گفت: عمار روی بخش مستند متمرکز شود، بهتر است.
انتهای پیام/