سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

آیا ازدواج با بیماران دوقطبی امکان پذیر است؟

یک روانشناس گفت: ازدواج سنت و نیازی است که افراد با انگیزه‌های مختلف به آن اقدام می‌کنند و مواردی از جمله بیماری‌های روانشناختی در تصمیم‌گیری برای این امر نقش موثری دارد.

سمیرا اسماعیلی روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ازدواج سنت و نیازی است که افراد با انگیزه‌های مختلف به آن اقدام می‌کنند. سن، زمان، تهیه مقدمات، شرایط شغلی و اجتماعی همگی از مواردی هستند که در تصمیم‌گیری افراد برای ازدواج نقش موثری  را ایفا می‌کنند.

این روانشناس درباره ازدواج با افراد دارای اختلالات روانی  گفت: درباره ازدواج افراد مبتلا به بیماری شدید روانپزشکی مانند اسکیزوفرنی و بیماری دو قطبی نظرات و نگرش‌های مختلفی وجود دارد. پیش از پرداختن و حلاجی مسئله ازدواج فرد مبتلا به بیماری شدید روانپزشکی، به چند اعتقاد و فکر غلط  باید توجه کرد.

وی افزود: برخی باورهای اشتباهی دارند که اگر فرزند بیمارشان ازدواج کند، فشار روانی ناشی از تجرد کاهش یافته و فرد بهبود می‌یابد. به همین دلیل بسیاری از خانواده‌ها پس از ازدواج فرزندشان که بیماری روانپزشکی دارد، عکس آن چیزی که توقع داشتند، نتیجه می‌گیرند.


بیشتر بخوانید: چگونه فقدان بعد از شکست‌های عاطفی را کنترل کنیم؟


اسماعیلی با بیان نکاتی مهم در زمینه ازدواج موفق افراد مبتلا به بیماری‌های روانپزشکی گفت: برای انتخاب همسر باید توقع خود را از نظر موقعیت اجتماعی وی کمتر کنید، همسر آینده فرد بیمار، نقش همسر و تاحدی مراقب او را در زندگی مشترک آینده ایفا می‌کند و همچنین والدین باید از پنهان کردن بیماری فرزند خود در برابر همسر آینده‌اش خودداری کنند.

این روانشناس تصریح کرد: در برخی موارد برای اجتناب از بر هم خوردن ازدواج ممکن است خانواده فرد بیمار را پیش از ازدواج پنهان کنند که این کار عواقب شرعی و قانونی در پی دارد و خود فشار روانی بسیار زیادی را برای بیمار به همراه خواهد داشت.

وی افزود: خانواده بیمار بهتر است بدانند که منظور از ازدواج سپردن بیمار به همسر آینده و رفع مسئولیت از خود نیست، چراکه زندگی مشترک با یک فرد دیگر به خصوص در صورت داشتن فرزند با مسئولیت‌هایی همراه است که بیمار از عهده آن‌ها به تنهایی برنخواهد آمد و نیاز به کمک بیشتری خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: خانواده ، ازدواج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
رها
۱۴:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
من هم خواستگاری دارم که از لحاظ خانوادگی و اجتماعی خوب هست فقط دو قطبی هست و این ماجرا رو روز دوم خواستگاری عنوان کردن و من اصن اطلاعاتی در این زمینه ندارم نمیدونم چکار کنم دو دلم. لطفا راهنماییم کنین
فاطی
۱۸:۰۱ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
من همسرم این بیماری را دارد ولی متاسفانه به من این رو در اول نگفتند و‌متاسفانه در این سه سال خیلی رنج بیشتری کشیدم و تا الان هم شوهرم این مریضی را دارد ولی متاسفم برای خانواده هایی‌که بیماری به این بزرگی را پنهان می کنند و در آینده بسیار

مشکلات می اورد