سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر شورای زکات استان اردبیل؛

مشکلات ۵ هزار خانوار نیازمند اردبیلی از محل منابع زکات رسیدگی شد

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت:مشکلات ۵ هزار خانوار نیازمند اردبیلی از محل منابع زکات پرداختی کشاورزان رسیدگی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل افزود: از طریق منابع زکات پرداختی خیران و کشاورزان اردبیلی در ۹ ماهه سال‌جاری به مشکلات اساسی بیش از 5 هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد و اقشار آسیب‌پذیر استان رسیدگی شد.
وی با اشاره به اینکه نیکوکاران و کشاورزان اردبیلی حدود 4 میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان زکات واجب، مستحبی و فطریه در ۹ ماهه سال‌جاری پرداخت کرده‌اند،گفت: زکات پرداختی اردبیلی‌ها در ۹ ماهه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه زکات پرداختی با اولویت رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان استان اردبیل هزینه می‌شود، افزود: ۷۰ درصد از زکات خیران اردبیلی به رفع مشکلات اساسی خانوار تحت حمایت کمیته امداد و افراد نیازمند جامعه اختصاص یافته و ۳۰ درصد از آن نیز در اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه به کار گرفته شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه از محل زکات پرداختی خیران و کشاورزان اردبیلی در ۹ ماهه سال‌جاری به مشکلات اساسی بیش از پنج هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد و اقشار آسیب‌پذیر این استان رسیدگی شده است، بیان کرد: بر اساس نیازسنجی‌های صورت گرفته از خانوار تحت حمایت، کمک‌های مردمی به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده در اختیار فقراو محرومان جامعه قرار می‌گیرد تا نیازهای ضروری آنها تأمین شود.
 دشتی با بیان اینکه بیش از یک میلیارد تومان از زکات پرداختی در قالب کمک معیشتی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه پرداخت شده است تا بتوانند بخشی از مشکلات خود را رفع کنند، بیان کرد: دو هزار و ۷۰۰ مددجو با دریافت کمک معیشتی از محل زکات پرداختی خیران، توانستند بخشی از نیازهای اساسی خود را برطرف کنند.
وی با اشاره به اینکه ۵۵۰ میلیون تومان از زکات پرداختی برای ساخت و خرید مسکن مددجویی در اختیار خانوار تحت حمایت قرار گرفته است تا از سرپناهی مقاوم و مناسب بهره‌مند شوند، گفت: ۷۸ خانوار بی‌بضاعت که نیاز مبرم به سرپناه داشتند با بهره‌گیری از زکات پرداختی خیران اردبیلی، صاحبخانه شدند.
دبیر شورای زکات استان اردبیل به پرداخت بیش از ۳۳ میلیون تومان از محل زکات پرداختی برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به بیماران نیازمند اردبیلی اشاره کرد و افزود: ۷۳ بیمار بی‌بضاعت که در شرایط حاد به سر می‌بردند با بهره‌گیری از زکات پرداختی مردم خیر استان اردبیل، توانستند بخشی از هزینه‌های درمانی و دارویی خود را تأمین کنند.
دشتی با بیان اینکه ۱۹ نوعروس تحت حمایت نیز با دریافت کمک هزینه تأمین جهیزیه از محل زکات پرداختی خیران راهی خانه بخت شده‌اند، گفت: بیش از ۲۴ میلیون تومان از محل زکات پرداختی نیکوکاران اردبیلی به نوعروسان بی‌بضاعت پرداخت شد تا با تهیه وسایل مورد نیاز، زندگی مشترک خود را آغاز کنند.
وی با اعلام اینکه بیش از یک میلیارد تومان از زکات پرداختی نیز برای رفع سایر مشکلات و نیازهای اساسی مددجویان و افراد نیازمند استان اردبیل هزینه شده است، بیان کرد: دو هزار و ۱۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت و خانوار مستمند اردبیلی که در زمینه‌های تحصیلی و لوازم خانگی دچار مشکلات متعدد بودند، با دریافت کمک از محل زکات پرداختی نیکوکاران، بخشی از گرفتاری‌های خود را رفع کردند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد از محل زکات پرداختی کشاورزان اردبیلی اشاره کرد و افزود: دو میلیون تومان از محل زکات پرداختی در اختیار این زندانی قرار گرفت تا با آزادی از زندان به آغوش خانوار خود بازگردد.
دشتی با اشاره به اینکه یک میلیارد و ۱۷۸ میلیون تومان نیز برای پروژه‌های عام المنفعه هزینه شده است، گفت: ۸۳ پروژه نیز از محل زکات پرداختی در حال اجرا است تا بیش از پیش به آبادانی و توسعه روستاهای مؤدی زکات کمک کرده باشیم.
وی با بیان اینکه زکات پرداختی خیران اردبیلی در همان محل روستاهای مؤدی زکات و برای رفع مشکلات خانوار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر در همان منطقه هزینه می‌شود، افزود: تمامی کمک‌های مردمی در هر شهرستان و روستا به نیازمندان همان منطقه اختصاص می‌یابد و با همکاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی، خیران، ریش‌سفیدان و هیئت امنای مساجد در اختیار اقشار آسیب‌پذیر قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/ح

افزایش پرداخت زکات در اردبیل

برچسب ها: کمیته امداد ، زکات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.