مویدی خرم آبادی افزود: وقتی کیفیت پوشاک در کشور پایین میآید باید ضوابط و مقررات لازم مجددا مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد تا اندیشه واردات کالا وجود نداشته باشد.
وی اضافه کرد: در ساختار جدید ستاد مبارزه با قاچاق کالا به موضوع پیشگیری اشاره شده است و نگاه ما همانند گذشته دیگر تک محوری و صرفا مقابلهای نیست.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور افزود: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید روش پیشگیرانه و مدبرانه را در دستور کار خود قرار دهد تا امکان قاچاق برخی کالاها مانند سوخت، آرد و دارو وجود نداشته باشد.
مویدی خرم آبادی تصریح کرد: امسال با چارت جدید معاونت پیشگیری قاچاق کالا و ارز درون ستاد، اهداف پیشگیری را متمرکز پیش خواهیم برد.
وی با انتقاد از تابلوهای برند قاچاق در سطح معابر شهری، خاطرنشان کرد: این گونه نوشتهها باید جمع آوری شوند و نباید اجازه داد تا این گونه شرکتهای خارجی به واسطه رانت و باندبازی به ما دهن کجی کنند.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور گفت: با راه اندازی سامانه اموال میتوان تمامی انبار کالاها را تحت نظارت قرار داد و از جا به جایی و قاچاق هر نوع کالا نیز جلوگیری کرد.
مویدی خرم آبادی در ادامه به اجرای برخی قوانین نادرست که باعث قاچاق میشوند اشاره و تصریح کرد: ارزش افزوده کالایی مانند طلا باعث شد تا از سال ۹۵ با پدیده واردات آن مواجه شویم در حالی که با اصلاح برخی قوانین اکنون شاهد ورود طلا از مبادی رسمی به داخل کشور هستیم.
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: با توجه به نزدیکی قزوین به شهر مرزی بانه باید راههای ارتباطی این استان تقویت شود و برخورهای قاطع، قانونی و جدی تری نیز با کالاهای قاچاق صورت گیرد.
وی ادامه داد: در حوزه سوخت نیز، مصرف بنزین این استان نسبت به سال گذشته با افزایش ۱۰ درصدی روبرو بوده که لازم است بررسیهای لازم برای جلوگیری از قاچاق این کالا به سایر نقاط کشور صورت پذیرد.
مویدی خرم آبادی با بیان اینکه در حال حاضر با جنگ اقتصادی و به مراتب شدیدتر از تحریم اقتصادی روبرو هستیم گفت: به طور حتم در آینده نزدیک با مشکلاتی در زمینه دامی و گوشت مواجه میشویم که از امروز با همکاری نمایندگان مجلس باید شرایط لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در این زمینه، فراهم آید.
انتهای پیام/