آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به انتشار برخی شایعات و ادعاها درباره شکنجه یکی از کارگران بازداشتی شرکت نیشکر هفت تپه، به دادستان کل کشور دستور داد که با اعزام تیمی مستقل به منطقه، ابعاد مختلف این موضوع را مورد بررسی قرار دهد و گزارش آن را هر چه سریعتر به اطلاع مردم برساند.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر لزوم ترویج مسیر الهی اهل بیت (ع) در سطح جامعه و خانواده، روز پرستار را نیز گرامی داشت و با تبریک این روز به همه پرستاران که ایثارگرانه و در شرایط دشوار به مردم خدمت میکنند، سلامتی، بهروزی و سعادت آنان را از درگاه حق متعال خواستار شد.
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه، «اتکای مردم به ارزشهای الهی» و «همبستگی ملی» را دو مقوله مهم و موثّر در طول حیات ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: ارتباط حضرت امام (قدس الله نفسه الزکیه) با مردم، یک ارتباط معمولی یا به مثابه ارتباط حکام و سلاطین با مردم نبود. ایشان حتی در یکی از سخنرانیهای خود، قریب به این مضمون فرمودند که «من از این لفظ سلطان اصلاً خوشم نمیآید؛ حتی برای حضرت صاحب الامر (عج)». این یعنی ارتباط امام راحل با مردم، یک ارتباط دینی، معنوی و اعتقادی بود. در مورد مقام معظم رهبری (حفظه الله) هم مطلب همینگونه است.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: آحاد مردم نیز در نظام جمهوری اسلامی بر اساس همین ارتباط قوی ایمانی و دینی و اعتقادی با یکدیگر مرتبط بوده اند و به خوبی مشاهده میکنیم که در دورانهایی نظیر دفاع مقدس، همین ارزشها تجلی یافت و مردم با تمسک به ارزشهای الهی توانستند از کشور خود و نظامشان حمایت کنند.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به چهل سالگی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: بحمدالله رؤیای از بین بردن این نظام که از چهل سال پیش تا کنون در سر کشورهای غربی خصوصاً آمریکاییها و اذناب منطقهای شان پرورانده میشود، باطل شده و نظام جمهوری اسلامی قویتر از هر زمان دیگر در صحنه حضور دارد.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دشمن دست از دشمنی خود برنداشته و با ابزارهای جدیدتر و تلاش بسیار گستردهتر برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی به میدان آمده است، خاطرنشان کرد: «تهاجم فرهنگی» و «ناامیدسازی مردم»، دو پروژه مهم دشمن است که آن را با ابزار گوناگون دنبال میکند. البته این دو پروژه از اول پیروزی انقلاب مطرح بوده است. مقام معظم رهبری در سالهای دور، مسئله تهاجم فرهنگی را به مسئولان هشدار دادند؛ البته متأسفانه این اخطار و هشدار در دورانی جدی گرفته نشد و حتی عدهای در داخل با این پروژه دشمن همراهی کردند.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اقدامات مدعیان روشنفکری دینی و به صحنه آمدن آنان با پشتیبانیهای گسترده تبلیغاتی تصریح کرد: این افراد کاملاً در حال زدودن ریشههای تفکر دینی بودند و تمام تشکیکات ممکن را از سراسر عالم جمع میکردند و در دامن جوانان ما میریختند، چون میدانستند که این نظام، مبتنی بر یک مکتب اعتقادی، معنوی و دینی است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه عمده این فعالیتها در پوششهایی نظیر «دیالوگ»، «بحث آزاد» و «نشست علمی» مقالات تحقیقی صورت میگرفت، یادآور شد: این در حالی بود که چنین افرادی به هیچ وجه اهل تدقیق مدرسی و دانشگاهی نبودند و رفتار و گفتارشان مشحون از جنبههای تبلیغاتی بود. در کنار این موارد، شاهد ترویج فیلمها و ترجمه رمانهایی بودیم که با اهداف تهاجم فرهنگی سازگار بود و در این میان، کانالهای ماهوارهای نیز در حال توسعه بودند. همچنین مزدوران قلم به دستی را در داخل کشور به کار گرفتند و با استفاده از ابزارهایی مانند انواع سایتها و ... تهاجم فرهنگی گسترده را در دستور کار قرار دادند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه همچنان این پروژه در صدر سیاستهای دشمن قرار دارد، به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: در همین موضوع حجاب و عفاف نگاه کنید که به چه نحو با این مسئله دینی و اعتقادی مردم مقابله میکنند و هر کسی را هم که از این ارزش دفاع میکند به شکلی متهم میسازند. شخصی در گوشهای کشف حجاب کرده که البته با توجه به تلاشها و ابزار دشمن، چنین کاری غیر طبییعی نبوده است. به محض وقوع این اتفاق، دفاع گسترده از این شخص را آغاز کردند. این در حالی است که قوانین ما از جمله قانون مربوط به ممنوعیت کشف حجاب از سوی نمایندگانی به تصویب رسیده که با رای مردم بر سر کار آمده اند و در همه کشورها نیز قوانین داخلی از احترام برخوردارند.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به تشکیل انواع کمپینهای حقوق بشری برای دفاع از نقض قانون در ایران، اظهار کرد: دشمنان ما از کوچکترین حادثه در کشور برای رسیدن به اهداف خود بهره برداری میکنند و در جهت تحریک مردم گام برمی دارند، اما همین کمپینهای حقوق بشری در برابر جنایاتی که امروز در یمن، عراق، لبنان، فلسطین و ... رخ میدهد سکوت کرده اند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه متاسفانه در دورهای از مدعیان روشنفکری که پیاده نظام تهاجم فرهنگی دشمن بودند، حمایتهای رسمی در داخل کشور صورت میگرفت، به پروژه ناامید ساختن مردم اشاره کرد و گفت: در همین چند ماه اخیر برای ناامیدسازی مردم انواع تلاشها و ابزارها را به کار گرفتند و تمام رسانه هایشان به صورت شبانه روزی مشغول بمباران تبلیغاتی و ایجاد یأس در جامعه ما هستند. از هر آنچه که به دستشان میرسد به نحوی برای تخریب نظام استفاده میکنند و متاسفانه ما هم در تبیین دستاوردها و مقابله با این هجوم رسانهای موفق نبوده ایم.
رئیس قوه قضاییه با ابراز تعجب از انکار و نادیده گرفتن این پروژههای دشمن از سوی برخی افراد در داخل در حالی که دستگاههای امنیتی، تبلیغاتی و تسلیحاتی غرب به اجرای این توطئهها اذعان دارند، خاطرنشان کرد: یکی از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین عدم تبیین و اطلاع رسانی درست در مورد خدمات و دستاوردهای آن است. در این زمینه، دولت، صداوسیما و همه دلسوزان و قوای کشور مسئولیت دارند. البته گاهی برنامههای بسیار خوبی از صداوسیما پخش میشود که در آنها آماری بسیار قابل توجه از میزان توسعه کشور به اطلاع مردم میرسد، اما این کافی نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به پیشرفتهای علمی و راهبردی کشور طی چهار دهه گذشته و خدمات رسانی به مردم در اقصی نقاط ایران با وجود همه شداید، تحریم ها، تهدیدها و سنگ اندازیهای دشمن، تصریح کرد: دشمنان ما با نفاق هر چه تمامتر همه اینها را نادیده میگیرند و ضعفهایی را برجسته میکنند که بخش عمده آن ناشی از اقدامات خودشان است. بخش کوچکی از این اقدامات، تحریمهای خلاف قانون و ظالمانه آنهاست که به واسطه آن مردم کشورمان را تحت فشار قرار میدهند و در مقابل، ابراز دلسوزی هم میکنند!
رئیس قوه قضاییه گفت: جمهوری اسلامی به فضل الهی با پشت سر گذاشتن گردنههای دشوار تاریخی در نقطه فعلی ایستاده و همگی باید با نگاهی به گذشته، چشم به آینده داشته باشیم و مسیرهای نفوذ دشمن را مسدود کنیم. نباید فراموش کنیم که وقتی اعتقاد مردم تزلزل پیدا کند، در واقع رشتهای که همه را به هم پیوند داده تهدید میشود، زیرا هیچگاه اقتدار جمهوری اسلامی، صرفا مبتنی بر اقتدار اقتصادی و تسلیحاتی نبوده بلکه اصلیترین رکن و وجه تمایز نظام ما با سایر نظامات، همان پیوند معنوی و انسانی بین مردم با یکدیگر و بین، ولی فقیه و مردم بوده است.
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید بر لزوم بهره مندی از همه امکانات برای گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، گفت: این گرامیداشت باید توأم با فهمی دقیق از گذشته و حال و تحلیل درست اقدامات آتی دشمنان باشد. علاوه بر این باید تبیین دقیق خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در دستور کار قرار گیرد و همه توجه داشته باشیم که در این زمینه مسئولیت داریم.
رئیس قوه قضاییه همچنین ابراز امیدواری کرد که مسئولان محترم دولت و وزرا همه تلاششان را معطوف به حل مشکلات اقتصادی مردم و ایجاد اشتغال کنند تا بستر ناامیدسازی مردم نیز از بین برود.
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به انتشار برخی شایعات و ادعاها مبنی بر شکنجه یکی از کارگران بازداشتی کارخانه نیشکر هفت تپه تاکید کرد: به دادستان محترم کل کشور دستور میدهم که همین امروز با تشکیل هیئتی مستقل و اعزام این هیئت به منطقه، موضوع را مورد بررسی قرار دهند و هر چه سریعتر نتیجه بررسیها را به اطلاع اینجانب و مردم عزیزمان برسانند.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: چنین مسائلی برای ما بسیار مهم است، زیرا هیچگاه بنای جمهوری اسلامی، دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی چنین تخلفاتی نبوده و ما آن را به لحاظ شرعی و قانونی ممنوع میدانیم. ممکن است کارگری متخلف باشد، اما به هیچ عنوان برخورد خلاف قانون با او پذیرفته نیست. البته تخلف احتمالی یک بازجو هم نباید به حساب یک مجموعه گذاشته شود؛ گرچه خود دستگاههای امنیتی و انتظامی نیز موظفند از طریق بازرسیها و سایر ساز و کارهای نظارتی از وقوع تخلفات جلوگیری کنند، اما به هر حال متهم کردن کل یک دستگاه به دلیل اقدام احتمالی یک فرد، شایسته نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه گاهی نیز ادعاهایی به دلیل عدم اطلاع از حقوق قانونی مطرح میشود یا زندانی تصور میکند محیط زندان باید برایش مانند هتل باشد، به وجه دیگر انتشار این اخبار اشاره کرد و یادآور شد: مجموع برخوردهایی که در رسانهها به ویژه رسانههای دشمن با این موضوع صورت میگیرد، حاکی از امارات و قرائنی است که نشان میدهد این ماجرا میتواند در ادامه پروژههای پی در پی و تخریبی دشمن علیه نظام باشد. البته ابعاد مختلف این موضوع باید بررسی شود و ما پیش از بررسیها هیچکس را تخطئه و تکذیب نمیکنیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: اظهارات و واکنشهای دشمن در این قبیل موارد، در داخل کشور نیز مشتریان خاص خود را دارد. اکنون نیز برخی روزنامهها و رسانهها دفاعهای نامعقول از افراد میکنند و به شایعات علیه نظام دامن میزنند. آیا اگر دشمن یک موضوع را در بوق و کرنا کرد، مقتضای امنیت ملی این است که دنباله رو او شویم؟
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه برخی، از این قبیل اتفاقات برای متهم ساختن نهادها و تسویه حسابهای سیاسی و جناحی استفاده میکنند، به جنایات آمریکا در زندانهای ابوغریب و گوانتانامو اشاره کرد و گفت: تظلم خواهی، حق هر شهروندی است و ما به این حق احترام میگذاریم، اما اینکه دستگاهها و بوقهای تبلیغاتی دشمن در برابر آن دست جنایات سکوت میکنند و در برابر اتفاقات و ادعاها در کشور ما، بوقهای رسمی انگلیس، آمریکا و اذناب منطقهای آنها اینگونه به میدان میآیند و عدهای هم با آنها همنوایی میکنند، نشان میدهد که بحث تسویه حسابهای شخصی و سیاسی در میان است، نه مصالح مردم، زیرا در همین کشور، بارها روحانیان و دیگر آمران به معروف شهید و مجروح شده اند، اما هیچ صدایی بلند نشده است!
رئیس قوه قضاییه با تاکید مجدد بر لزوم پیگیری حقوق شهروندان، ابراز امیدواری کرد که افراد و رسانههای مروّج شایعات نیز پیش از آنکه مورد برخورد قرار بگیرند، بصیرت لازم را به خرج دهند و از همصدایی با دشمن خودداری کنند.
انتهای پیام/