پارچیان افزود: انتشار بو، ناشی از فعالیت های واحدهای اسید سازی، دپوی کود مرغی در مکان های غیرمجاز و فعالیت چند واحد دیگر بود با این وجود منشا اصلی به طور دقیق قابل شناسایی نبود.
وی خاطرنشان کرد : پس از مدت ها تلاش محل انتشار بوی نامطبوع شناسایی شد ولی به علت نداشتن استاندارد و وسیله سنجش بو، مدارک محکمه پسند وجود نداشت .
مدیر حفاظت محیط زیست بهار با بیان اینکه مدیر این واحد تولیدی ۲۰ روز فرصت تجدید نظر به رأی دادگاه دارد گفت: پس از پیگیری های مستمر، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهار کارشناسان دادگستری را مسئول پیگیری این موضوع کرد که با تایید نظرمحیط زیست، واحد متخلف شناسایی و رای به جلوگیری از فعالیت واحد به مدت ۶ ماه صادر شد.
انتهای پیام/ د