وحید کریمی دبیر انجمن رادیولوژی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی از نظر تعداد مراکز رادیولوژی ویژه بیماران سنگین وزن نداریم و حدود ۵۰ مرکز در سراسر کشور مشغول به ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم هستند.
وی ادامه داد: بر اساس قرار دادی که شرکتهای فروشنده دستگاههای رادیولوژی و تجهیزات تصویربرداری با خریداران انجام میدهند اگر وسیلهای خدمات به افراد بالاتر از وزن نوشته شده ارائه دهد، متاسفانه در صورت خرابی از گارانتی خارج شده و هیچ گونه خدمات پس از فروشی شامل این دستگاه نمیشود.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران افزود: متاسفانه در طرح تحول مراکز رادیولوژی به خصوص بخش خصوصی توجه جدی قرار نگرفته است و به دلیل اختصاص نیافتن ردیف بودجه مناسب برخی از این مراکز تعطیل و یا در حال ورشکستگی هستند.
کریمی بیان کرد: در حال حاضر کشور از نظر دستگاههای رادیولوژی و تجهیزات تصویر برداری مانند فیلم و چیتهای تشریفی با هیچ مشکلی رو به رو نبوده و خرید دستگاه تصویر برداری مانند سونوگرافی یا ام آر آی انجام میشود.
وی اضافه کرد: به دلیل بسته بودن راههای انتقال پول و اعمال تحریم های ظالمانه خرید دستگاه و پرداخت پول با مشکلاتی رو به رو شده است و ما برای تامین لوازم مصرفی و تجهیزات تصویر برداری کشور به صورت غیر مستقیم و با افتاده از کشور واسته تبادلات پولی را انجام میدهیم.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت: با آنکه ارز دولتی به جهت خرید تجهیزات رادیولوژی و لوازم مصرفی تعلق گرفته است اما به دلیل نظارت کم بر روی پروسه فروش دستگاهها به شرکت ها و مراکز رادیولوژی قیمت دستگاه بیشتر از حد معمول افزایش پیدا کرده است.
کریمی افزود: افزایش قیمت دستگاهها و لوازم جانبی با آنکه تعرفههای رادیولوژی ثابت باقی مانده است این مسئله باعث بروز محدودیت مالی و مشکلات از این قبیل میشود و کار مراکز رادیولوژی با مشکل بر میخورد.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران یادآوری کرد: سازامانهای زیربط باید بر روی خرید دستگاههای رادیولوژی و ملزومات مصرفی مانند چیپهای تشریف نظارتی بیشتر داشته باشند تا در چنین شرایطی افرادی از ارز دولتی سوء استفاده نکرده و آرامش بازار را از بین نبرند.
انتهای پیام/