سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

اکثر روز‌ها درگیر شلوغی‌های روزمره می‌شوید و مجبورید همه چیز را با زور پیش ببرید و بعضی وقت ها، روز‌های بدی از راه می‌رسد که اصلاً حال و حوصله هیچ کاری را ندارید. برای شروع، این پنج توصیه را اجرا کنید تا بتوانید از پس یک روز بد کاری بر بیایید.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشتر مردم صبح‌ها روز را آنطور که سفید برفی قصه‌ها برای پرندگان کوچکش آواز می‌خواند، شروع نمی‌کنند. بیشتر روز‌ها درگیر شلوغی‌های روزمره می‌شوید و مجبورید همه چیز را با زور پیش ببرید، و بعضی وقت ها، روز‌های بدی از راه می‌رسد که اصلاً حال و حوصله هیچ کاری را ندارید.

صبح از خواب دیر بیدار می‌شوید، سرتان به شدت درد می‌کند، و بدنتان این حس را دارد که انگار کامیون از رویش رد شده است. کامپیوترتان قاطی می‌کند و فایل هایتان پاک می‌شود. سوپروایزر شما در محیط کار دخالت در ریز امور را به اوج خود رسانده است. باید وقت ناهار هم کار کنید، و هنوز چندین ساعت تا پایان روز کاری باقی مانده است.

برای همه یکی از این روز‌ها پیش می‌آید. شاید فکر کنید که این تقصیر شماست، ولی واقعاً اینطور نیست. بیشتر اوقات، این موقعیت‌های استرس زا خارج از کنترل شما قرار دارد، ولی می‌توانید مراقب واکنش‌های خود باشید و آن‌ها را از نو فعال کنید. برای شروع، این پنج توصیه را اجرا کنید تا بتوانید از پس یک روز بد کاری بر بیایید.

۱. استرس مرتبط با کار را حذف کنید

می‌خواهید بدانید که اولین عامل استرس زا در جهان چیست؟ بر اساس آمار، ۶۵ درصد مردم آمریکا استرس مرتبط با کار را تجربه می‌کنند، و یک سوم مردم دچار استرس مزمن مرتبط با کار هستند.

استرس را کنار بگذارید. چه چیزی مهم است؟ چه چیزی مهم نیست؟ با ساده‌ترین وظایف شروع کنید تا اعتمادتان را مجدداً به دست آورید و وارد فاز بهره وری شوید. ددلاین‌های جدیدی ایجاد کنید که واقع گرایانه باشد و بتوانید به آن‌ها دست پیدا کنید؛ و اگر کارتان بیش از اندازه زیاد است، سعی کنید که با مدیر خود در مورد کاهش حجم کاریتان صحبت کنید.

۲. با رییس خود ارتباط برقرار کنید.

رییس شما احتمالاً بیشترین فشار را تحمل می‌کند و ناخواسته استرس را به کارکنان نیز انتقال می‌دهد. هر روز می‌تواند روز بد رییس شما باشد، و سبک متفاوت ارتباطی شما به رابطه کاری تان لطمه بزند. برای بهبود ارتباط خود با سوپروایزتان، سعی کنید که از طریق سبک ارتباطی آن‌ها وارد شوید. چهار نوع سبک ارتباطی وجود دارد:

تحلیلی: این سبک ارتباطی، اعداد واقعی و دیتای آماری را ترجیح می‌دهد. شما باید از استفاده از زبان مبهم خودداری کنید و در هنگام صحبت با این شخص، صریح باشید.

حسی: این سبک ارتباطی روی نمای بزرگتر تمرکز دارد و معمولاً از گیر افتادن در دام جزئیات خودداری می‌کند. آن‌ها از قبل پاسخ را می‌دانند و می‌خواهند که آن را بشنوند. مستقیم سر اصل مطلب بروید. بررسی کلی تری از شرایط را ارائه دهید و به نتیجه‌ای محکم برسید.

کاربردی: این سبک ارتباطی به جزئیات، جدول‌های زمانی، فرایند‌ها و برنامه‌های به خوبی ساختاریافته علاقمند است. آن‌ها نمی‌خواهند هیچ مرحله‌ای را از دست دهند، پس حتماً سعی کنید که واضح و مختصر باشید.

شخصی: این سبک ارتباطی برای رابطه و زبان‌های عاطفی بیشتر از ارتباطات «سرد» که روی دیتا متمرکز است، ارزش بیشتری قائل است. آن‌ها دوست دارند عمیق فکر کنند و علت را پیدا کنند، و احتمالاً از شناخت همکارانشان در سطحی عمیق‌تر لذت می‌برند.

با خودتان تمرین کنید تا به سبک ارتباطی رییستان صحبت کنید. شخصیت و سبک خود را به طور کامل عوض نکنید چرا که سبک شما نقاط قوت منحصر به فردی به شما می‌دهد، ولی صحبت کردن به سبک ارتباطی دیگری مثل این می‌ماند که زبان دومی را یاد بگیرید و می‌تواند به کارتان بیاید.

در روز‌های بد، بهتر است که سر راه رییستان قرار نگیرید، حتی اگر شما روز بدتری از او داشته باشید. صمیمی و وقت شناس باقی بمانید، و ارتباط کلامی را مختصر و حرفه‌ای نگه دارید. برای اطلاع رسانی، ایمیل می‌تواند بهترین گزینه باشد.

۳. از کشمکش با همکاران خودداری کنید

سیاست‌ها و بازی‌های موجود بین همکاران می‌تواند روی بهره وری شما تأثیر منفی بگذارد. وقتی تنش به وجود می‌آید، شاید وقت آن باشد که با تیم منابع انسانی شرکتتان در مورد نگرانی هایتان و اینکه چگونه روی توانایی شما برای انجام کارتان تأثیر منفی می‌گذارد صحبت کنید.

در غیر این صورت، حداکثر تلاش خود را انجام دهید تا از این تنش‌ها و بازی‌ها فاصله بگیرید، چرا که شما دیگر در دبیرستان نیستید، حتی اگر همکارانتان این موضوع را رعایت نکنند. اگر آن‌ها تلاش می‌کنند که شما را وارد بازی‌های خود کنند، بهشان اجازه ندهید. اگر وسوسه می‌شوید، این توصیه‌ها را به خاطر بسپارید:

- هنگامی که سر کار هستید، احساسات شخصی تان را تخلیه نکنید.

- وقتی احساس عصبانیت می‌کنید، برای پاسخ دادن صبر کنید. رفتار انفعالی – تهاجمی پیدا نکنید.

- اگر فکر می‌کنید همکارتان با روی باز با شما برخورد می‌کند، سعی کنید با او در مورد اینکه رفتار منفی اش چگونه روی کار شما تأثیر می‌گذارد، صحبت کنید.

- سخن چینی را در نطفه خفه کنید. بگویید، «ببخشید، من نمی‌توانم در این مورد کاری انجام دهم.» اعلام کنید که ددلاین کارتان رو به اتمام است و باید سر کار برگردید.

دور ماندن از بازی‌های بچه گانه همکاران همچنین به شما کمک می‌کند که روی کارتان تمرکز کنید، که باعث می‌شود احساس خوبی داشته باشید.

۴. به مشکلات شخصی خود اهمیت دهید

تعادل کار و زندگی در مورد این است که بتوانید زندگی حرفه‌ای و شخصی خود را جدا نگه دارید، درست است؟ ولی نه دقیقاً. اخبار ناراحت کننده به راحتی این تعادل را بر هم می‌زند، و سخت است که متمرکز باقی بمانید وقتی که احساس می‌کنید همه چیز بهم ریخته است.

از خودتان بپرسید که آیا می‌توانید به وظایفتان ادامه دهید یا اینکه احتیاج دارید یک روز را استراحت کنید. لازم نیست همه چیز را برای تیم منابع انسانی یا رییس خود تعریف کنید، ولی بپرسید که آیا امکانش هست برخی از وظایف خود را جابجا کنید یا اینکه به خاطر اخبار بدی که دریافت کرده اید، مرخصی ساعتی بگیرید.

۵. در هنگام بیماری، استراحت کنید.

در فصل سردتر سال، بیماری شیوع پیدا می‌کند و خیلی راحت منتقل می‌شود. اگر از خودتان مراقبت نکنید، زمان بهبودی تان طولانی‌تر می‌شود.

اگر مجبورید که کار کنید، قرص‌ها و دارو‌های خود را به همراه داشته باشید و از همکارانتان فاصله بگیرید. به آن‌ها بگویید که ممکن است باعث مریضی آن‌ها شوید. برقراری ارتباط از طریق تلفن یا ایمیل، روش مؤثر دیگری است. تصور نکنید که رییس شما بهتان اجازه نصف روز مرخصی یا کار کردن از خانه را نمی‌دهد. از او بخواهید.

وقتی که خیلی احساس بدی دارید، مرخصی استعلاجی بگیرید. این برای سلامت شما و هر کس دیگری بهتر است.

یادتان باشد، بیشتر شرایطی که منجر به روز‌های وحشتناک می‌شوند خارج از کنترل شماست، و روز بد برای همه پیش می‌آید. این موضوع را بپذیرید. یک قدم به عقب بردارید، نفسی عمیق بکشید و روی بازگرداندن انرژی خودتان تمرکز کنید. لحظه بعدی، لحظه‌ای نو است.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.