کارشناس امور خانواده گفت: خوشبختی وقتی حاصل میشود که زوجین تفاوتهای یکدیگر را درک کنند.
به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، حجتالاسلام علی سرلک کارشناس مسائل دینی و خانوادگی در ویژه برنامه آشیانه از مجموعه برنامههای فرهنگی آموزشی بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت گفت: زندگی
زناشویی پهنه رشد طبیعی انسان است، اگر زوجهای جوان بپذیرند که دنیای ازدواج میدانی بوده، پر از چالشها و اختلاف دیدگاهها و تلاش کنند تا تواناییهای خود را برای حل مسائل و مشکلات افزایش دهند، قادر بهدرک متقابل تفاوتهای یکدیگر میشوند و در این دنیای پرتلاطم بهخوشبختی و آرامش میرسند.
وی تصریح کرد: خوشبختی و نشاط در زندگی در تلاطمها شکل میگیرد، زوجها وقتی بتوانند یکدیگر را درک کنند میتوانند مسؤولیت یک زندگی مشترک را بپذیرند، در واقع مسؤولیت درختی ست که ریشهاش در آگاهی و بهارش در بحران است.
کارشناس امور خانواده گفت: از آنجا که ازدواج پیوندی ابدی و در واقع سفری تا بهشت است، زوجین باید برای رسیدن به آرامش منیت و
خودیت را از خود دور کنند و سطح درک و فهم خود را بهقدری بالا ببرند تا بتوانند دنیا را از چشم همسرشان نگاه کنند.
سرلک با تاکید بر مقبولیت بهعنوان مهمترین و محوریترین نیاز یک مرد، افزود: در خانوادهای که مقبولیت مرد مورد توجه قرار میگیرد، تمام ظرفیتهای عاطفی مرد نمایان میشود و یک خانواده قرآنی و متعهد شکل گرفته، بهدنبال آن در این خانواده قرآنی فرزندان به صورت صحیح رشد یافته و تربیت میشوند.
وی تصریح کرد: مهمترین توقع و انتظار یک زن از همسرش نیاز بهمحبوبیت است، در روابط زناشویی اگر زن بهاین باور برسد که در کانون توجه مرد قرار دارد، سرشار از آرامش میشود و خود را بهتر میتواند برای مسؤولیت همسرداری و مادر شدن آماده کند.
کارشناس امور خانواده بهضرورت ترک مهمترین معصیتهای زندگی مشترک از سوی زوجین تاکید کرد و گفت: زندگی مشترک را بهمعصیت دچار نکنید، دو عامل دروغ و بیمحبتی میتواند پایههای زندگی مشترک را متزلزل کند و روح نشاط و اعتماد را در رابطه زناشویی از بین ببرد.
سرلک ادامه داد: ازدواج اصلا آسان نیست، مهارتهای ارتباطی، زناشویی و اصل
ازدواج بسیار سخت بوده، زن و مرد، لازم است مهارتها را یاد بگیرند تا بتوانند در مسیر مودت و رحمتی که پرورگار برای آنان مشخص کرده بهخوشبختی برسند.
انتهای پیام//ج.ر
زندگی مشترک را بهمعصیت دچار نکنید