به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، دومین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و جمعی از مسئولان استان ودیگر اعضای این ستاد در محل سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد.
محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در این جلسه گفت: برای توسعه و رونق گردشگری در استان نیازمند برنامه ریزی منسجم و تجمیع توانمندیها هستیم و از سوی دیگر لازم است بر معرفی جامع و اثرگذار جاذبههای گردشگری در بخشهای مختلف تمرکز شود.
صادقیان با اشاره به فاصله گرفتن از انجام فعالیتهای پراکنده افزود: در فرصت باقی مانده فرمانداران، شهرداران و دستگاههای اجرایی موثر برنامه، همایش و جشنوارههای پیشنهادی شهرستانها را به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ارائه نمایند.
وی بیان کرد: بر اساس برنامههای پیشنهادی ارائه شده تا پایان بهمن ماه سال جاری تقویم همایشها و جشنوارههای استان تدوین میشود و بر این اساس میتوان اقدامات موثرتری را با اشتراک توانمندی و تجربههای موفق شهرستانها با یکدیگر شاهد بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد ادامه داد: برگزاری جشنوارههای فرهنگی و گردشگری در استان نیازمند تقویت در حوزه اطلاع رسانی است تا زمینه جذب افراد بیشتری را فراهم سازد و از سوی دیگر ضروریست پیوست اقتصادی و اجتماعی جشنوارههایی که تاکنون برگزار شده نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.
صادقیان تصریح کرد: تهیه بروشور و نقشههای اطلاع رسانی ویژه نوروز به صورت یکپارچه و هماهنگ انجام شود و دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف از انجام فعالیتهای پراکنده در این حوزه خودداری کنند.
معاون استاندار یزد افزود: در ایام مسافرتهای نوروزی ایجاد ایستگاههای بین راهی و ورودی شهرها نیز نیازمند برنامه ریزی است تا گردشگران از راهنمایی و دریافت خدمات مناسب قبل از ورود به شهر بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی و پیمانکاران نیز عملیات اجرایی- عمرانی در سطح استان را تا پایان اسفند ماه جمع بندی نمایند و در صورت ضرورت اجرای هر پروژهای پس از آن این موضوع را با نهادهای مربوطه از جمله ستاد سفر هماهنگ کنند.
سید مصطفی فاطمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این جلسه با توجه به دستورالعمل ساماندهی و ارتقای خدمات سفر ویژه نوروز ۹۸ بیان کرد: مشخص نمودن سیاستها، اهداف و استراتژیهای بلند مدت ستاد هماهنگی خدمات سفر، برنامه ریزی به منظور ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران ، اجرای سیاستهای کلی و برنامههای ابلاغی ستاد مرکزی، ارائه پیشنهادهای کاربردی به ستاد مرکزی جهت بهبود روشها و فرآیندهای اجرایی، معرفی ظرفیتها و توانمندیهای گردشکری شهرستانهای استان به شیوهها و مدلهای نوین، نظارت بر تاسیسات و موسسات گردشگری، نظارت سایر صنوف ارایه دهنده خدمات به مسافران و گردشگران، تهیه، تدوین و اجرای برنامههای فرهنگی، اجتماعی در سطح استان، اطلاع رسانی، تبلیغات و راهنمایی مسافران و گردشگران، ایجاد نظام پاسخگویی مناسب برای گردشگران، شناسایی نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصتها و ارائه راهکارهای پیشنهادی به ستاد و استخراج و پردازش آمار و اطلاعات از جمله برنامههای طرح ساماندهی و توسعه خدمات سفر ویژه نوروز ۹۸ میباشد.
فاطمی از ظرفیت بالای واحدهای اقامتی استان یزد جهت اسکان مسافران نوروزی خبر داد و افزود: جهت اسکان و پذیرایی میهمانان نوروزی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
دبیرستاد خدمات سفر استان یزد در ادامه بهرهگیری از ظرفیتهای یزد جهانی را برای سایر شهرستانهای استان با اهمیت برشمرد و گفت: مجموعههای اقامتی و پذیرایی باید با استفاده از شیوههای نوین، خدماتی متفاوت، بهتر و مطلوبتر به میهمانان ارائه کنند.
وی تبلیغات فرا شهرستانی برای حضور گسترده گردشگران و میهمانان در استان را مؤثر دانست و ادامه داد: مسئولین و متولیان با استفاده از ظرفیتهای موجود به ویژه در مرکز استان نسبت به معرفی و تبلیغات محیطی خود اهتمام داشته باشند.
گفتنی است: ساماندهی و رفع مشکلات کمپهای کویرنوردی توسط فرمانداران و بخشداران در هر شهرستان، نظارت دقیق بر نظافت و آراستگی نمازخانهها و سرویسهای بهداشتی سطح استان، برجسته کردن تبلیغات شهر جهانی یزد، ساماندهی مساجد و حسینیهها و استفاده از آنها در زمان ضرورت جهت اسکان مسافران نوروزی، رفع نواقص و مشکلات جاده ای، تشویق سمنها و استفاده از آنها در ستاد خدمات سفر، هماهنگی در چاپ نقشه و بروشور و همکاری و هماهنگی با اداره کل میراث فرهنگی استان در این خصوص، تجهیز اماکن متبرکه، امامزادهها و مساجد به خصوص مساجد و نمازخانههای بین راهی، تجهیز مسیرهای گردشگری، المانهای شهری، نظافت و ترافیک شهر و ... از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.
انتهای پیام/ ا