گودرز کریمیفر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار کرد: امسال ۲ طرح برای بیمه فرهنگیان با ۲ قیمت مختلف در نظر گرفتیم که در طرح اول بیمهگری با فرانشیز ۲۰ درصد به موقع و همزمان پرداخت میشود؛ هزینه در نظر گرفته برای این نوع بیمه ۶۸ هزار تومان برآورد شده است.
وی ادامه داد: در طرح بعدی که به روش صندوقی در نظر گرفته شده، ۳۹ هزار تومان حق بیمه تعیین شده است که فرانشیز این طرح ۳۰ درصد بوده و پرداخت به طور آنلاین انجام نمیشود و تا سقف ۲ماه طول میکشد.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره انتقاداتی مبنی بر وجود تبعیض میان فرهنگیان با اتخاذ این روش اظهار کرد: باتوجه به ضرورت تغییر روش بیمه و اینکه نمیخواستیم هزینهها به یکباره افزایش پیدا کند بنابراین ناگزیر بودیم تا ۲ روش برای فرهنگیان در نظر بگیریم که هر کس بنابر شرایط خود یکی از این ۲روش را انتخاب کند.
کریمیفر با اشاره به اینکه تمام خدمات در نظر گرفته شده برای فرهنگیان بدون سقف است، اظهار کرد: چنانچه بیماران دچار بیماریهای صعبالعلاج باشند، وضعیت پرداخت آنها ۲۴ ساعت بعد انجام میشود.
وی درباره وارد نشدن خدمات دندانپزشکی به بیمه تکمیلی گفت: باتوجه به اینکه هزینه اخذ شده از فرهنگیان حداقل مقدار ممکن با توجه به امکانات در نظر گرفته است، نمیتوانستیم خدمات دندانپزشکی را هم اضافه کنیم چرا که این خدمات مبالغ بالایی را میطلبد و برای اینکه خدماتی پر طرفدار و پرکاربرد در نظر گرفته شده همچنان وجود داشته باشد، حداقل باید هزینه ای بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومان دریافت میکردیم.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال قیمت دارو و خدمات سلامت ۴۰ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: باتوجه به این افزایش قیمت خدماتی که برای فرهنگیان با این هزینه در نظر گرفتیم، ریسک بزرگی بوده است و برای ایجاد این طرح با شرکتهای مختلفی مذاکره کردیم که حتی بسیاری از آنها با این مبلغ حاضر به فعالیت نبودند.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی اظهار کرد: باتوجه به برنامهریزیهای انجام شده برای خدمات بیمه فرهنگیان حتی در شکل صندوقی هم فرهنگیان مبالغ خود را تا سقف ۲ ماه دریافت میکنند، حتی ممکن است این زمان به کمتر از سقف در نظر گرفته شده هم برسد.
کریمیفر با اشاره به اینکه تا کنون آمار انصرافی از خدمات بیمه تکمیلی نداشتهایم، گفت: پیشبینی میکنیم تا بیستم دی ماه که پایان مهلت ثبتنام در بیمه تکمیلی است، حدود یک میلیون و ۴۵۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار فرهنگی مانند سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند.
وی با پاسخ به برخی شایعات مبنی بر غیرقانونی بودن بیمه تکمیلی در نظر گرفته شده برای فرهنگیان بیان کرد: این بیمه کاملا قانونی است و حتی اسناد مبتنی بر این موضوع موجود است.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یادآوری کرد: بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل هم بدون سقف و فرانشیز برای آنها در نظر گرفته است.
انتهای پیام/