وی افزود: عملکرد موضوع اصـلی در تمام تجزیه و تحلیلهای سازمانی است و بهبود آن مستلزم اندازهگیری بوده و بـدون سیستم ارزیابی بررسی عملکرد ممکن نیست.
مدیرکل راهداری استان همدان با بیان اینکه شاخصهای عمومی و اختصاصی در ارزیابی عملکرد راهداری باید تقویت شود، ادامه داد: این ارزیابی به منظور بهبود کارایی و بهرهوری و بالا رفتن عملکرد بین ادرات بوده و در نهایت منجر به ایجـاد یک رقابـت و تـلاش برای تحقق توسعه ایمنی پایدار میشود.
وی به هوشمندسازی حمل و نقل با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در راهداری اشاره و اظهار کرد: این اداره در مدت سه سال متوالی رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.
پناهنده نیز به استفاده از خدمات دولت الکترونیک در این اداره اشاره و اضافه کرد: استفاده از این خدمات در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ به میزان ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: به دنبال اجباری کردن استفاده از سامانهها هستیم تا به اهداف اصلی که خدمترسانی مطلوب است، نزدیک شویم.
در ادامه رییس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه طرح کنترل ناوگان مسافربری با هدف شناسایی وضعیت موجود حمل و نقل استان در بخشهای مختلف انجام میشود، اظهار کرد: سطح خدمات مسافربری، ارائه خدمات حمل و نقلی مطلوب به مسافران، نظارت بر شرکتهای مسافربری و افزایش ایمنی تردد از دیگر اهداف این طرح است.
وحید سخاییان با بیان اینکه این طرح به شکل دورهای و مستمر در طول سال اجرایی میشود، گفت: در این طرح که با حضور نمایندگانی از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، کارشناسان فنی پایانههای مسافربری، نماینده انجمنهای شرکتهای مسافربری و سازمان پایانههای شهرداری همدان انجام شد تعدادی از ناوگان اتوبوسی، مینیبوسی، میدل باس و سواری کرایه پایانههای مسافربری انقلاب، اکباتان و سفیدآبی کنترل و بازرسی شد.
وی یادآور شد: بررسی ظاهری ایمنی ناوگان، صورت وضعیتها، کارت سلامت، لباس فرم، کارت هوشمند، معاینه فنی، کنترل سیستم سرمایش و گرمایش، وجود کپسول آتشنشانی و مواردی دیگر از جمله اقدامات انجام شده این طرح بوده است.
سخاییان خاطرنشان کرد: در پایانههای استان همدان ۹۰۰ ناوگان مینیبوس، ۳۵۰ ناوگان اتوبوس، ۱۶ میدل باس و ۷۰۰ سواری کرایه مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/ص.ف
رشد استفاده از خدمات الکترونیکی در راهداری همدان