سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان چای کشور خبر داد؛

واریز ۳۵۳ میلیون تومان از مطالبات چایکاران

رئیس سازمان چای کشور از واریز ۳۵۳ میلیون تومان از مطالبات چایکاران شمال خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: مبلغ ۳۵۳ میلیون تومان از مطالبات چایکاران گیلان و مازندران امروز (چهارشنبه ۱۲ دی ماه) به حسابشان واریز شده است.

وی افزود: به این ترتیب تاکنون مبلغ ۲۱۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان از مطالبات چایکاران شمال واریز شده است.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه قدرالسهم دولت به طور ۱۰۰ درصدی پرداخت شده و مطالبات باقی مانده مربوط به قدرالسهم کارخانجات است، اظهار داشت: این مطالبات پس از وصول تدریجی از کارخانجات در اسرع وقت به حساب چایکاران واریز می‌شود.


بیشتر بخوانید: پرداخت ۸۷ درصد از مطالبات چایکاران شمال کشور /به زودی همه مطالبات چایکاران واریز می‌شود 


جهانساز تصریح کرد: ۶۰ هزار خانوار چایکار در ۲۵ هزار هکتار از باغ‌های چای استان‌های گیلان و مازندران در ۳ مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای برداشت می‌کنند.

انتهای پیام/ع

پرداخت بخش دیگری از مطالبات چایکاران شمال

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.