سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان کرمانشاه جزو چهار شهر اول کشور

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه گفت : نان کرمانشاه از نظر کیفیت جزو چهار شهر اول کشور است.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،اعتضاد علیزاده رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با اشاره به مباحثی که درباره کیفیت نان کرمانشاه مطرح است، گفت : اینکه گفته می‌شود نان کرمانشاه از کیفیت مناسبی برخودار نیست را قبول ندارم و بررسی‌های ما نشان می‌دهد کرمانشاه از نظر کیفیت نان تولیدی جزو چهار شهر اول کشور است.

وی با بیان اینکه گندم و آرد کرمانشاه مرغوبیت بالایی دارد، گفت : مخصوصا در فصل زمستان هیچ مشکلی از نظر کیفیت آرد نداریم، اما گاهی در تابستان گرما تا حدودی کیفیت آرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه معتقد است، اگر کارخانجات آرد بتوانند آرد گرمسیر و سردسیر را به شیوه مناسب با هم مخلوط کنند، دیگر مشکلی به این لحاظ وجود نخواهد داشت.

علیزاده با اشاره به اینکه شیوه پخت نان، تهیه خمیر و عمل آوردن آن و حتی زمان عمل‌آوری خمیر نیز در کیفیت نان اثرگذار است، یادآور شد: تمام خبازان آموزش‌های لازم در این زمینه دریافت می‌کنند و این آموزش را به کارگران خود نیز منتقل می‌کنند.

وی از نقش تجهیزات و دستگاه‌ها نیز در کیفیت نان یاد کرد و ادامه داد: بیشتر ماشین آلات و امکاناتی که در اختیار خبازی‌ها قرار دارد استاندارد و با کیفیت است، اما آن‌ها برای به روز کردن تجهیزات خود نیازمند سرمایه و تسهیلات هستند که باید در اختیار خبازی‌ها قرار بگیرد.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با اشاره به اینکه کیفیت نان به صورت مستمر و از طریق بازرسین اتحادیه، اتاق اصناف و سازمان صمت بررسی می‌شود، خاطرنشان کرد: به علاوه کمیته‌ای متشکل از سایر دستگاه‌ها مانند علوم پزشکی، استاندارد و ... نیز کیفیت آرد و نان کرمانشاه را بررسی می‌کند.

علیزاده تاکید کرد: البته ممکن است در این بین خبازی‌های متخلفی هم باشند که از چشم بازرسین دور بمانند که مردم باید در صورت مشاهده عرضه نان بی‌کیفیت موضوع را با اتحادیه در میان بگذارند.

وی در پاسخ به اینکه آیا ممکن است کیفیت نان در خبازی‌های یارانه‌ای به دلیل قیمت پایین‌تر نانی که عرضه می‌کنند پایین بیاید، گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی صحت ندارد و این خبازی‌ها نمی‌توانند تخلفی در زمینه کیفیت نان انجام دهند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه در ادامه از فعالیت هزار واحد نانوایی در کرمانشاه خبر داد که از این تعداد ۶۷۰ مورد یارانه‌ای و مابقی آزادپز است .

 

 

انتهای پیام/د

تمام خبازان آموزش‌های لازم دریافت می‌کنند

 

برچسب ها: کیفیت ، نان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.