سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بزرگترین بازنده‌های سال ۲۰۱۸ را بشناسید + تصاویر

وال استریت ژورنال در مطلبی با انتقاد از هرج و مرج گسترده در دنیای سیاست در سال ۲۰۱۸، بزرگترین بازنده‌های این سال را معرفی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در مطلبی با اشاره به هرج و مرج و ناآرامی‌هایی که در سال گذشته در دنیای سیاست اتفاق افتاد، کشورها، افراد، نهادها و ایده‌هایی که آنها را بزرگترین بازنده‌های سال ۲۰۱۸ لقب داده است، معرفی کرد.

طرح «یک کمربند یک جاده» چین

پکن در سال 2018 متوجه شد که ساخت یک سیستم بین‌المللی تا چه حد دشوار است. طرح راه ابریشم جدید یا طرح "یک کمربند، یک جاده"، یک طرح سرمایه‌گذاری در زیربناهای اقتصادی بیش از ۶۰ کشور جهان و توسعهف دو مسیر تجاری «کمربند اقتصادی راه ابریشم» و «راه ابریشم دریایی» است که توسط چین در سال ۲۰۱۳ ارائه شده‌است. این طرح که تلاشی است برای تبدیل قدرت اقتصادی چین به قدرتی ژئوپولیتیکی، برای تحقق با موانع زیادی روبه‌روست.


انگلیس

انگلیس پس از گذشت بیش از دو سال از برگزاری همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا، هنوز نتوانسته است به توافقی مورد قبول در این خصوص دست یابد. اکنون آینده برکسیت (خروج از اتحادیه اروپا) مانند 12 ماه پیش باز هم نامشخص است. در اواخر 2018، مخالفت‌ها با طرح دولت انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا منجر به استعفای چند تن از وزرای کابینه این کشور شد. 


محمد بن سلمان

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی توانست سمتش را در سال 2018 حفظ کند، اما این سال کابوسی برای او و کشورش بود. شاید قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی در استانبول مهمترین نکته منفی در کارنامه وی در سال گذشته محسوب شود.


امانوئل مکرون

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه با این ایده روی کار آمد که اگر اصلاحات اقتصادی در فرانسه ایجاد کند آلمان از تغییرات اتحادیه اروپا برای رشد سریع‌تر حمایت خواهد کرد. اما در سال 2018 او متوجه شد طرح‌های او نواقص و ایراداتی دارد. رای‌دهندگان فرانسوی با اصلاحات او مخالفت می‌کنند و افکار عمومی در آلمان در خصوص شرکای اتحادیه از جمله فرانسه بسیار تردید دارد. مکرون و فرانسه به رویکرد جدیدی در سال 2019 نیاز دارند.


نظم لیبرال جهانی

بزرگترین بازنده سال 2018 سیستم بعد از جنگ سرد بود که آمریکا و متحدان نزدیکش امیدوار بودند بتوانند با آن جهان سیاست را شکل دهند. ایده آنها این بود که دموکراسی لیبرال، سیستم های اقتصادی بر پایه بازار و حکومت قانون از غرب به سمت شرق و به همه جهان گسترش خواهد یافت، اما قدرت‌های بزرگ مانند روسیه و چین هرگز این رویکرد را دوست نداشتند. آرزوی رسیدن به سیستم لیبرال جهانی سالهاست که با مخالفت هایی مواجه است و در سال 2018 این مخالفت ها بیشتر شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۲ دی ۱۳۹۷
بزرگترین بازنده 2018 ما کارگران بودیم. هرچه پس انداز یا سرمایه با بیست سال کار و عرق در کارخانه داشتیم خاکستر شد. 25 تومن پول جمع کرده بودم که یک خانه 45 تومنی بخرم. الان خانه شد 110 تومن. پراید شده 35
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۲ دی ۱۳۹۷
آآیا برجام یک شکست نبود واقعا؟
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۲ دی ۱۳۹۷
و البته با کاهش ارزش 70 درصدی