سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری نشست هم اندیشی احیا و بازسازی مراتع سرچشمه

نشست هم اندیشی احیا و بازسازی مراتع سرچشمه با حضور کارشناسان سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در راستای تحقق اهداف سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در ارتباط با احیاء و اصلاح عرصه‌های طبیعی با توجه به تخریب معادن نشست هم اندیشی با حضور سنگدوانی، هاشمی و جعفرزاده مسئولین احیا و اصلاح سازمان جنگلها، مسئول حمایت و حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان، مسئول اداره منابع طبیعی رفسنجان و جمعی از مسئولین شرکت مس در محل این شرکت برگزار شد.

زید آبادی مسئول اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مس سرچشمه در خصوص ۳ معدن مس گفت: ۷۰ درصد مس کشور از معدن مس سرچشمه تامین می‌شود.

وی در خصوص برنامه بهره برداری آینده این شرکت از معادن دره زا و دره آلو، اقدامات احیا و اصلاح شرکت نظیر بذرکاری به مساحت ۵۰۰ هکتار اراضی شمالی این شرکت و مبارزه با آفت لورانتوس به مساحت ۱۴۰۰ هکتار را تشریح کرد.

نصیری کارشناس اداره محیط زیست مس سرچشمه گفت: شرکت مس پس از انعقاد قرار داد با اداره کل منابع طبیعی بصورت جدی کار را شروع کرده است.

وی گفت:در حال حاضر ۱۰۰۰ هکتار از اراضی آلوده به آفت لورانتوس پاکسازی شده است و به منظور بذر کاری از گونه‌های بومی منطقه نظیر بادام کوهی استفاده شده است.

وی از تشکیل گروه دوست داران طبیعت جهت همکاری با این کار‌ها خبر داد.

مسعود حیدری پور مسئول اداره منابع طبیعی شهرستان رفسنجان گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش بارش هنوز منطقه سرچشمه در شهرستان بیشترین بارش و غالبا بصورت برف را دارد.

وی تصریح کرد: سرچشمه رویشگاه گونه‌های جنگلی نظیر بادام کوهی و مرتعی مثل آنغوزه است.

حیدری پور گفت: شرکت مس در حال حاضر پای کار آمده است و نمونه بارز آن عملیات بذر کاری و مبارزه با آفت لورانتوس است که با توجه به مساحت عملیات بار مالی سنگی برای اداره منابع طبیعی دارد.

فرامرز پور مسئول اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی گفت: بحث احیاء و اصلاح متاثر از فعالیت‌های معدنی بسیار حائز اهمیت است به همین جهت امروز سعی بر بازدید از بزرگترین معدن منطقه شد.

جعفر زاده کارشناس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری شهرستان رفسنجان از اجرای چنین طرح‌های در منابع طبیعی جویای سطح بهره برداری آینده معدنی سرچشمه در محل اجرای طرح شد و دراین خصوص ارائه نظر کرد.

وی افزود: احیاء وبازسازی به لحاظ قانونی بعهده منابع طبیعی است و تخریب‌های معدنی باعث حساسیت زیاد دستگاه‌های نظارتی شده است، 

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به تعامل بیشتر بین دستگاه‌ها شاهد اجرای بیشتر چنین طرح‌های باشیم.

در پایان نصیری کارشناس اداره محیط زیست ضمن توضیح در خصوص احداث پارک معدنی بوسیله ضایعات شرکت در محل دامپ‌های معدنی این شرکت خواستار بازدید از محل اجرای طرح‌های شرکت مس سرچشمه شد.
انتهای پیام/ی

سرچشمه رویشگاه گونه‌های جنگلی

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.