سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازگشت ستاره‌ای از آسمان خان طومان؛

پیکر شهید مدافع حرم "علیرضا بریری " شناسایی شد

پیکر مطهر شهید مدافع حرم "علیرضا بریری " در منطقه خانطومان تفحص و از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پیکر مطهر شهید مدافع حرم "علیرضا بریری " در منطقه خان طومان تفحص و از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

شهید علیرضا بریری در۱۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در منطقه خانطومان به فیض شهادت نائل آمد و پیکرش پس از قریب به سال سه سال به کشور بازگشت. 

بیشتر بخوانیدبوسه‌ی غم انگیز کودک دو ساله شهید مدافع حرم بر چهره پدر + فیلم

تصویری از وداع پدر شهید مدافع حرم " علیرضا بریری" در معراج شهدا

شهید علیرضا بریری متولد ۳۰ فروردین سال ۵۵ در استان مازندران است. او یکی از رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در پی تجاوز تکفیری‌ها به خاک سوریه از سال ۹۴ به عنوان نیروی مستشاری برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در این کشور حضور یافت. وی به همراه ۱۲ رزمنده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا طی نقض آتش‌بس توسط تکفیری‌ها در اطراف حلب سوریه در ۱۶ اردیبهشت سال ۹۵ در نزدیکی شهرک خان‌طومان به شهادت رسید.

تصویری از وداع جانسوز همسر شهید مدافع حرم " علیرضا بریری" در معراج شهدا

همسر شهید بریری به شرح روایتی کوتاه  از ایشان می پردازد و می گوید علیرضا چهاردهم فروردین ۹۵ برای دومین بار عازم سوریه شد و ۱۶ /۲ / ۹۵ در سحرگاه مبعث نبی اکرم ساعت ۱:۳۰ بامداد روز پنج‌شنبه به همراه ۱۲ آلاله دیگر از لشکر ۲۵ مازندران به طور مظلومانه در نقض آتش‌بس منطقه خان طومان به آرزویش رسید و همنشین مادر سادات فاطمه زهرا (س) شد.

در شهرستان ما امامزاده‌ای است به نام امامزاده ابراهیم از فرزندان امام موسی کاظم (ع) که سر این بزرگوار در این شهر دفن است. همان روز اول که خبر شهادت علیرضا تأیید شد رفتم امامزاده و دو رکعت نماز شکر برای شهادتش خواندم. بعد از آن نماز خدا آرامم کرد، سکینه الهی را در دلم قرار داد.

من خبر شهادت همسرم را به بدترین نحو در یکی کانال‌های محلی تلگرام خواندم. باور کردنی نبود. تلخ‌ترین لحظات عمرم بود، شهادت خیلی شیرین است اما... محمدامینم الان حرف می‌زند و هر روز صبح به عکس بابایش سلام می‌کند و می‌بوسدش، منتظر است تا برگردد، هنوز آنقدر نمی‌تواند این چیز‌ها را درک کند، چون فقط سه سال دارد و می‌گوید که بابایی بیاد بریم موتورسواری.

محمد امین فرزند شهید مدافع حرم " علیرضا بریری"

بیشتر بخوانیددوست داشت شهید گمنام باشد

آخرین بوسه‌ی فرزند بر پیکر پدرش ...

بیشتر بخوانیددیدار جانسوز فرزند شهید مدافع حرم با پیکر پدرش بعد از ۳ سال +فیلم

اردیبهشت سال ۱۳۹۵ در پی نقض آتش بس توسط عوامل تکفیری داعش در اطراف حلب سوریه و حملات وحشیانه این جنایتکاران به شهرک خان طومان، تعدادی از داوطلبان مدافع حرم که برای دفاع از حرم عقیله بنی هاشم حضرت زینب سلام الله علیها راهی سوریه شده بودند، به شهادت رسیدند.

با تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهادت ۱۳ مدافع حرم حضرت زینب (س) از استان مازندران در درگیری با تروریست‌ها در حلب سوریه اعلام شد. همچنین تعداد ۲۱ نفر از رزمندگان این استان در درگیری با جنایتکاران داعش مجروح و جانباز شدند.

اسامی ۱۳ مدافع حرم مازندرانی که دردرگیری باتکفیری‌هابه شهادت رسیدند:

۱- یدالله قنبری ازبهشهر

۲- محمود دادمهر ازساری

۳- سیدجواد اسدی از ساری

۴- حسین مشتاقی از نکا

۵- رحیم کابلی از بهشهر

۶- محمد بلباسی از قائم‌شهر

۷- سیدرضا طاهر از بابل

۸- علی عابدینی از فریدونکنار

۹- علیرضا بریری از بابلسر

۱۰- علی جمشیدی از نور

۱۱- رضا حاجی‌زاده از آمل

۱۲-حسن رجائی فر از بابل

۱۳- سعید کمالی از ساری

جغرافیای مقاومت در سراسر دنیا تا روزی که ظالمان، تجاوزگری و وحشی گری را دستخوش قانون سیاست‌های کثیف خود در دنیا قرار بدهند، حماسه می‌آفریند و ابایی از جهاد و شهادت در این راه نخواهند داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: شهید ، خانطومان ، علیرضا ، بریری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
حامی
۰۴:۰۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
علیرضا جان، سلام
توی این سحرگاه ماه رمضون یاداوری می کنم اون مهربونیتو در حق خودم
ممنون که بین اونهمه مشایعت کننده ، هدیه بسسسسیار ناقابلم رو پذیرفتی برادر
التماس شفاعت دارم ای عزیزی که افتخار مدافع حرم بودن رو داری
یاعلی
علی نبی زاده
۱۱:۴۷ ۱۹ دی ۱۳۹۷
آفرین به شیر بچه های دیار علویان.مدال آوران عرصه پیکار.مدال آوران میدان واقعی.خوشا به سعادتتان.دلاوران و پهلوانان میهن.و خوبه ما هم کمی غیرت داشته باشیم.که اگه اینها نبودند الآن ما در ایران تو مشغول فرار از دشمن بودیم.روحتان شاد وملکوتی.وحضورتان همنشین با سالار شهیدان اباعبدالله الحسین .
میر حمزه طاهری هریکنده ای نوپا
۰۸:۴۰ ۱۶ دی ۱۳۹۷
بازم شهید می آد ...

بـازم شهید می آد
یه عاشق از حرم
یه گـل کــه پرپره
مـــدافع حــــــرم

بــاز ایــن دلا میرن
به سمت آسمــــون
باز عطـری میپیچه
فضای شهـــرمون

پـــرنــده ای می آد
به رنگ خاک و خون
شکسته بــال و پـر
میــونــه آسمــون

تو کـوچه مادری
به شـوق دل زیاد
نشسته منتظــر
مسافــرش بیـاد

چشا تــو آسمــون
لبا تــو زمـــزمــه
این لحظه های خوش
هچی بگــم کمـــه

چه سخته این وداع
نگــــــاه مــــــادری
یه گـــوشه میشنوم
صدای خـــــواهری

مبارک این سفــــر
پـریـدی پـر امیــد
نـوشتم از تـو من
مبـارک ای شهید

***
محمد صادق ضیایی
۱۴:۳۸ ۱۳ دی ۱۳۹۷
خدا بما قدرت فهم اینهم گذشت را بدهد وقدردان وادامه دهنده راه ان عزیزان باشیم انشاالله
سیدمحمد موسوی
۰۱:۳۵ ۱۳ دی ۱۳۹۷
شهادتی این عزیزان راه درپشگاه امام عصر....ع..
ورهبر ی عزیز مان تسلیت می گم
یزدان خسروی
۱۵:۵۴ ۱۱ دی ۱۳۹۷
خوشا به سعادتش خدا رحمتش کنه درود خدا بر شهدا دروخداوند بر شهدای حرم اگر این عزیزان نبودند الان داعش در ایران بود درودخدا بر این بزرگمردان اینها نمردن شهدا همیشه زندن ما مدیون خون این شهدا هستیم
علی طاهری
۱۵:۴۳ ۱۱ دی ۱۳۹۷
خوشا به سعادتش
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۱ دی ۱۳۹۷
خوشا به حالش
ملکوت
۱۳:۰۴ ۱۱ دی ۱۳۹۷
روحشان شاد باد