رئیس انجمن جامعه شناسی کشور با ابراز خوشحالی از اینکه رویکرد کمیسیون نامگذاری در شورا توجه به بزرگان علم و فرهنگ است، اظهار کرد: قانعی راد شایستگی دارد که نامش ماندگار شود هرچند که در جامعه علمی نام وی با آثارش ماندگار است.
وی با بیان اینکه قانعی راد به مسئولیتهای اجتماعی خود بسیار اهمیت میداد، گفت: او جامعه شناسی را با تعهد اجتماعی برای اصلاح جامعه شروع کرده بود و تا آخر زندگی هم این دغدغه را ادامه داد.
سراج زاده با بیان اینکه قانعیراد کار علمی را محدود به چهاردیواری آکادمیک نمیکرد، اظهار کرد: او همواره معتقد بود که اگر فردی نتواند وارد عرصههای اجتماعی شود اثرگذار نخواهد بود.
رئیس انجمن جامعه شناسی کشور با بیان اینکه قانعی راد با نهادهای اجرایی و سیاست گذار در ارتباط بود، گفت: این وضعیت سبب شکلگیری ارتباطات وسیع او با جامعه مدنی و نهادهای اجرایی شده بود.
وی با اشاره به اینکه امروزه شاهد شکلگیری گفتگوهای تلخ در میان صاحب نظران هستیم، گفت: قانعی راد در عین اینکه منتقدی صریح بود ولی هیچگاه با مخالفین خود با زبان طعنه و تحقیر صحبت نمیکرد.
انتهای پیام/