وی افزود: در معاملات الگوریتمی، استعدادهای بهتری شناسایی شده و بازار سرمایه، نظام مندتر و مبتی بر الگوهای علمی فعالیت خواهند کرد. با ورود نظام الگوریتمی، شبیه سازی بازار و اضطراب معامله گران مدیریت خواهد شد.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار ابراز کرد: این نوع رقابتها بیشتر در جهت جذب جوانان با استعداد و افزایش بهره وری و مشارکت بهتر اعضای بورس خواهد بود.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این مسابقه گفت: در مجموع، ۳۰ گروه در این مسابقه شرکت کردند که ۲۰ گروه برای رقابت در اولین مسابقه الگوریتمی بورس انتخاب شده اند.
مطهره مروج مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه این جلسه تشریح کرد: معاملات الگوریتمی در اکثر کشورهای جهان، به عنوان یک معامله استراتژیک به شمار می رود و موجب افزایش سواد مالی خواهد شد.
وی افزود: در معاملات الگوریتمی علاوه بر تشکیل گروههای معامله ای، افرادی به عنوان سبد گردان به صورت حرفهای سبد معاملاتی را تعریف و میچینند.
مروج در پایان گفت: در طول مسابقات، زیرساخت در اختیار شرکت کنندهها قرار میگیرد و گپ سرور اختصاصی برای تیمها لحاظ می شود تا اثری بر حجم معاملات نداشته باشد. همچنین دو نوع Api دریافت دادههای تاریخی و سفارش، به سامانه معاملات تیمهای شرکت کننده تعلق می گیرد.
انتهای پیام/