او ادامه داد: اگر قرار است باشگاههایمان را خصوصیکنیم، چرا فقط پرسپولیس و استقلال را به بخش خصوصی واگذار می کنیم؟ باید یک نظام خصوصیسازی تعریف شود و قوانین حمایتی آن هم از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد تا از باشگاهها حمایت شود. به طور مثال اکنون اگر یک صنفی بخواهد کاری انجام دهد برای او راهکارهای حمایتی وجود دارد، اما برای باشگاهها چه راهکاری اندیشیده شده است؟ در ورزش به سرمایهگذار چه چیزی داده میشود که سرمایهگذار عاقل رغبت کند و به ورزش بیاید. سرمایهگذار همیشه به دنبال سود بوده و میخواهد پولش در طول زمان به او بازگردد. در ورزش ما چه چیزی به جز برند پرسپولیس و استقلال وجود دارد و این دو برند هم هر کدام 130 الی 140 میلیارد بدهی مالیاتی دارند.
مسئول کمیته بازاریابی سازمان لیگ درباره اینکه اگر وزارت ورزش به طور واقعی فروشنده سهام پرسپولیس و استقلال باشد، آیا به نظرش کسی این دو باشگاه را خواهد خرید یا خیر؟، گفت: وقتی میگویند 300 الی 400 میلیارد تومان قیمت این دو باشگاه است، چه کسی میتواند آنها را بخرد؟ ما اگر میخواهیم خصوصیسازی کنیم ابتدا باید هدفمان را مشخص کنیم.
درودگر بیان کرد: همانطور که همه میدانیم همه باشگاهها به جز یک یا دو باشگاه، اصلاً بودجه دولتی ندارند و فقط در طول فصل از اسپانسرهای خود پول میگیرند و بازیکن خریداری کرده و خرج تیم میکنند. ما اگر میخواهیم خصوصیسازی کنیم باید باشگاهها را به اپراتورها و شرکتهای بزرگ واگذار کنیم و واقعاً باشگاهها تبدیل به باشگاه شوند و هر کدام 20 الی 30 تیم در رشتههای مختلف داشته باشند. اکنون جوی هم که در ورزشگاهها وجود دارد باعث شده تا خانوادهها رغبت نکنند به ورزشگاه بیایند و در واقع با این وضعیت ما از 50 درصد ظرفیت خودمان استفاده میکنیم.
او در پایان خاطر نشان کرد: اکنون بودجه ورزش ما 407 میلیارد تومان است و اگر این مبلغ را با بودجه کل کشور مقایسه کنیم یعنی هیچ چیز نداریم. 407 میلیارد بودجه کل ورزش ماست و شما حساب کنید چقدر از این رقم به فوتبال اختصاص داده می شود. با این پول باید هزینه آمادهسازی و حضور در مسابقات مختلف هم داده شود.
بیشتر بخوانید:
واگذاری پرسپولیس و استقلال از طریق مزایده از دستور کار خارج شد
انتهای پیام/