وی در رابطه با تعیین تکلیف طرحهای نیمه تمام افزود: 263 طرح پیشبینی شد که تنها 76 طرح محقق شده است و دلایل نیمه تمام ماندن طرحها تغییر ناگهانی نرخ ارز و محدودیتهای تخصیص آن در این واحدها و همچنین گران شدن ماشین آلات و نقل و انتقالات ارزی بوده است.
صادقی با بیان اینکه باید پروژههای تولیدی و واحدهایی که مشکلدار هستند، تعیین تکلیف شوند، گفت: متأسفانه منابع صنعت بانکمحور شدهاند.
وی ادامه داد: با مطرح شدن طرح رونق تولید در سال 94، امیدوار شدیم که در سال نخست در این زمینه شرایط خوبی فراهم شود، اما در سالهای 95 و 96 و اوایل سال جاری وضعیت صنعت وخیم شد و تنها 120 تولید کننده استان در سامانه ثبت نام کردند که 55 مورد به دلیل تکمیل مدارک به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران تصریح کرد: عملکرد بانکها در پروژه رونق تولید قابل قبول نیست، چراکه واحدها عمدتاً دارای بدهی موقت هستند که باید بدهی آنها پرداخت شود که در ستاد تسهیل پرداخت 5 درصد معوقات در نظر گرفته شد، اما تنها 20 درصد بدهی را بانک مرکزی پرداخت کرده است.
صادقی افزود: نحوه عملکرد بانکها سدی محکم در برابر اشخاصی است که میخواهند وام بگیرند، ضمن اینکه مشکل صدور دسته چک و سفته از سوی بانک مرکزی این شرایط را بدتر کرده است.
وی ادامه داد: باید برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی بازسازی و نوسازی شوند و حدود 479 واحد صنعتی نیز برای بازسازی و نوسازی پیشبینی شده که تاکنون 96 مورد آن بازسازی شدهاند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در رابطه با افزایش صادرات نیز مقرر شده بود که هر سال حدود 15 درصد افزایش صادرات داشته باشیم که از 11 میلیارد دلار در نظر گرفته شده در 8 ماهه سال جاری، بیش از 7 میلیارد دلار آن محقق شده است.
انتهای پیام/