وی افزود: اولین فتنه در ۱۸ تیرماه ۷۸ رخ داد که با حضور مردم در صحنه خنثی شد؛ بعد از آن فتنه خرداد ۸۸ بود که استارت خورده شد و این اتفاق هم مثل تمام چالشهای جمهوری اسلامی در تمام این ۴۰ سال با حماسه مردم خنثی شد و ناکام ماند.
رفعتی درباره حماسه بزرگ ۹ دی بیان کرد: حماسه ۹ دی در واقع خط بطلانی بر فتنه گریهای افرادی بود که به نظام، اسلام و امام اعتقاد نداشتند، همچنین این حماسه پایانی بر تمام فتنه گریها بود.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: ما نباید حوادث اتفاق افتاده در سال ۱۳۸۸ و فتنه را فراموش کنیم، زیرا هر سال عدهای با بیانهایی مانند آشتی ملی و گفت و گوی ملی سعی دارند بر گناه این فتنه گران سرپوش بگذارند، در صورتی که این گناه نابخشودنی است.
وی افزود: اکثر تحریمهایی که از طرف اتحادیه اروپا، سازمان ملل و آمریکا بر ما تحمیل شد بعد از فتنه ۸۸ بود و این فتنه شروعی بود تا به طور موقت بسیاری از پیشرفتها متوقف شده و سرعت رشد در بخشهای مختلف گرفته شود.
رفعتی بیان کرد: نکته مهم و قابل توجه این است که با حضور به موقع مردم در برابر فتنهها و آشوبها، نظام واکسینه شد؛ همان طور که جنگ خرابیهایی متعدد را به وجود آورد، اما بعدا برکات زیاد آن برای کشور مشخص و آشکار شد.
وی بیان کرد: در مورد فتنه ۷۸ و ۸۸ نیز همینطور است و با اینکه هزینهها و تحریمهایی را به کشور تحمیل کرد و بی اعتمادی و چند دستگی در بین مردم به وجود آورده بود، ولی این موضوع رفع شد و از این پس نیز هر اتفاقی بیافتد منشا خیر است و خواهد بود.
انتهای پیام/