رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه تبدیل شدن به قطب فضایی نیازمند ملزومات اساسی و مهمی است، گفت: اولین لازمه برای تحقق چشماندازمان داشتن بدنه تخصصی مجهز به علم روز و دارای اخلاق حرفهای است و همچنین وجود یک شبکه همکار توانمند در خارج از پژوهشگاه هم برای ما معیاری مهم تلقی میشود.
وی درباره رسالت مهم پژوهشگاه فضایی بیان کرد: رسالت پژوهشگاه، مدیریت تحقیقات بخش فضایی است و در این چارچوب باید به توانمندیهای موجود در بخش فضایی اشراف کامل داشته باشیم و به کمک دیگر بازیگران حوزه فضایی پژوهشگاه را توانمند کنیم.
صمیمی درباره تعامل دانشگاه و پژوهشگاه فضایی گفت: رویکرد ما رفع نیازهای دانشی و فناورانه فضایی ایران است و برای انجام پژوهشهای خود و جهتدهی به تحقیقات دانشجویان، فعالیتهایی را انجام میدهیم.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه پژوهشگاه فضایی با دانشگاههای کشور همکاری میکند، گفت: پژوهشگاه فضایی با ۱۲ دانشگاه برتر کشور همکاریای به ارزش ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان داشته و در این میان دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر به ترتیب با ۵۳، ۵۲ و ۴۲ طرح به ارزشهای ۱.۴، ۱.۲ و ۹۵۰ میلیارد تومان در صدر این همکاریها قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین در این برنامه ۱۱۷ استاد و ۱۸۰ دانشجو با ما همکاری داشتهاند و حدود ۱۰۰ همکار در پژوهشگاه فضایی هم ناظر پروژههای دانشگاهی بودهاند.
صمیمی درباره همکاری پژوهشگاه با بخش خصوصی گفت: ما رقیب هیچ دانشگاه و بخش خصوصی نیستیم بلکه تعاملمان با دانشگاه و رویکردمان در راستای رفع نیازهای دانشی و فناورانه پژوهشگاه فضایی است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران درباره تست و تحویلگیری ماهواره پیام امیرکبیر بیان کرد: با مطالعات آزمایشگاهی اقدامات خوبی در زمینه ماهوارهای برداشته شده است و اکنون تست و تحویلگیری ماهواره پیام امیرکبیر در مجموعه آزمایشگاه AIT در دست انجام است.
وی یادآوری کرد: اعتبار پژوهشگاه فضایی مرهون زحمات متخصصان آزمایشگاهی است و اکنون زیرساختهای آزمایشگاهی ما زیرساختهای ملی هستند و امیدوار هستیم تا پرچمداری شایسته برای اعتلای بخش فضایی کشور باشیم.
انتهای پیام/