سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه اعتماد مدیر خود را جلب کنیم؟

اگر می‌خواهید در محیط کاری خود ارتباط مؤثرتری با مدیرتان داشته باشید، باید اعتماد او را به دست آورید. اما این امر چگونه ممکن است؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر می‌خواهید در محیط کاری خود ارتباط موثرتری با مدیرتان داشته باشید، باید اعتماد او را به دست آورید. اما این امر چگونه ممکن است؟ برای پاسخ به این سؤال در ادامه مطلب همرا‌ه‌مان باشید.

اهدافتان را با او در میان بگذارید

شما باید اهدافتان را با مدیرتان در میان بگذارید. اگر هدف شما با هدفی که مدیرتان در سر دارد تفاوت داشته باشد، دیر یا زود با هم به مشکل بر می‌خورید. به عنوان مثال ممکن است شما سخت کاری کنید، اما چون نتیجه‌ای که شما می‌گیرید با نتیجه‌ای که مدیرتان انتظار دارد یکی نیست، او تصور می‌کند که شما هیچ فایده‌ای برای مجموعه او نداشته‌اید؛ بنابراین نه تنها از انتظاراتی که او در سر دارد آگاه شوید، بلکه اهداف خودتان را هم به زبان آورید. این کار را نه یک بار بلکه باید هر چند وقت یک بار انجام دهید تا نتیجه‌ای مطلوب بگیرید.

قبل از درخواست کمک، خودتان جستجو کنید

این که از دیگران درخواست کمک کنید، اصلاً بد نیست، مدیر شما هم به هدف پیشرفت شرکت مطمئناً دست رد به سینه‌تان نخواهد زد، اما بهتر است که قبل از بیان هر نوع درخواستی، خودتان همه تلاشتان را برای حل مشکل انجام دهید. راه‌های مختلف را امتحان کنید و خلاصه‌ای از هر کدام را بنویسید و در نهایت پیشنهادی که در سر دارید را نیز بیان کنید تا مدیرتان بداند که شما همه تلاشتان را کرده‌اید، حتی اگر به نتیجه‌ای مطلوب نرسیده‌اید.

اشتباهاتتان را تکرار نکنید

ما آدمیم و آدم هم جایز الخطا، اما این که شما یک اشتباه را چند بار تکرار کنید، دیگر کوتاهی خودتان است و می‌تواند اعتماد مدیرتان را از بین ببرد. این که شما چند اشتباه مختلف را مرتکب شوید، خیلی بهتر از زمانی ست که یک اشتباه را بار‌ها تکرار کنید؛ بنابراین اگر می‌خواهید اعتماد مدیرتان به شما از بین نرود، نسبت به اشتباهاتتان محتاط‌تر باشید.

زبان مدیرتان را بشناسید

اگر شما بخواهید اعتماد مدیرتان را به دست آورید، باید زبان او را یاد بگیرید و با همان زبان با او سخن بگویید. به عنوان مثال اگر مدیرتان به جزییات بیش از کلیات اهمیت می‌دهد، شما نیز باید مسایل را با جزییات برای او بازگو کنید. لازم نیست که حرف‌هایتان را به خاطر او تغییر دهید، بلکه تنها باید شیوه بیان آن‌ها را به زبان مدیرتان تغییر دهید، آنوقت می‌بینید که ارتباط موثرتر و اعتماد بیشتری میانتان شکل خواهد گرفت.

شنونده خوبی باشید

برای به دست آوردن اعتماد مدیرتان، شما باید شنونده خوبی باشید. به عنوان مثال زمانی که او در حال صحبت است، به گوشی‌تان نگاه نکنید، به جای آن تماس چشمی داشته باشید. در این صورت می‌بینید که اگر شنونده خوبی باشید، اعتماد مدیرتان هم به شما بیشتر خواهد شد.

نظر همکاران را جلب کنید

اگر می‌خواهید ایده یا حرفی را به گوش مدیرتان برسانید، بهتر است که قبل از آن با همکارانتان نیز مشورت کنید و نظر آن‌ها را جویا شوید. اگر شما بتوانید که آن‌ها را نیز هم عقیده با خود کنید، تأثیری که روی مدیرتان خواهید گذاشت، چند برابر خواهد بود. مشورت و همکاری شما با دیگر همکارانتان می‌تواند اعتماد مدیرتان را به شما جلب کند.

قبل از مخالفت با او اجازه بگیرید

زمانی که شما نظر مدیرتان را قبول ندارید، قبل از این که مخالفت‌تان را بیان کنید، بهتر است که از او اجازه بگیرید. به عنوان مثال به جای این که بعد از نظر او خیلی سریع بگویید: «اینطور که شما فکر می‌کنید، نیست»، بهتر است به او بگویید: «من می‌توانم نظرم را بگویم؟» در این صورت مدیر شما نظر شما را به عنوان پیشنهاد دوم خواهد شنید و از آن استقبال خواهد کرد. اما اگر به گونه‌ای برخورد کنید که گویی تنها برای مخالفت با او آمده‌اید، او نیز گارد خواهد گرفت و تمایلی به شنیدن حرف‌های شما نخواهد داشت.

پشت سر او غیبت نکنید

حتی اگر مطمئن هستید که حرف‌های شما به گوش مدیرتان نمی‌رسد، بهتر است که از حرف زدن پشت سر مدیرتان خودداری کنید. در این شرایط، نه تنها شما کار مثبتی انجام نمی‌دهید، بلکه با دست‌های خود چاهی را برای خودتان می‌کنید.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۱ ۰۸ دی ۱۳۹۷
ممنون