همانطور که انتظار میرفت در این دوره با تدبیر سرمربی تیم ملی در خصوص شفافیت نحوه حضور در ترکیب تیم ملی، استقبال چشمگیر جوانان جویای نامی را در شاهد میباشیم؛ تا جاییکه ایام پیشبینی شده به ۴ روز افزایش پیدا کرده و نسبت به دوره گذشته با رشد قابل توجه ۲۰۰ نفری مواجه هستیم. این مهم نوید بخش این موضوع است که هوگوپوشان به این باور رسیدهاند که فرصت حضور در تیم ملی برای تکواندوکاران به طور مساوی فراهم و برای اردونشینی باید از دروازه رقابتهای آزاد کشوری عبور کنند.
تیمملی مردان کشورمان میبایست خود را مهیای حضور در آوردگاهی بزرگ و مهم نماید؛ جاییکه تمامی مدعیان در آن به رقابت میپردازند و تکواندوکاران برای رسیدن به فینال و کسب مدال طلای این مسابقات میبایست ۵ یا ۶ مبارزه را پشت سر بگذارند. اما در این دوره تیمها برای کسب سکو کار سختتری را پیشرو دارند چراکه فدراسیون جهانی نوع امتیازدهی را در جدول ردهبندی تغییر داده است و طبق تصمیم جدید از این پس در رقابتهای جهانی برای کسب مدال طلا ۱۲۰ امتیاز، مدال نقره ۵۰ امتیاز و مدال برنز هم ۲۰ امتیاز به تیم تعلق گرفته که در نهایت رده بندی تیمهای برتر برهمین اساس مشخص خواهد شد.
کادرفنی که از اسفندماه سال گذشته هدایت ملیپوشان را برعهده گرفته است در دوره قبل و برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۸، درهای ورود به اردوی تیمملی را پس از گذر از فیلترهای انتخابی برای تمامی مدعیان باز گذاشت و نتیجهاش نیز نایب قهرمانی هوگوپوشان ایرانی در قاره کهن و کسب یک مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز بود. نشان زرین این رویداد توسط امیرمحمدبخشی جوان جویای نام کشورمان بدست آمد که نخستین حضور خود در ردهسنی بزرگسال را تجربه میکرد و با همین فاکتورهای انتخابی به اعتماد کادر فنی پاسخ مثبت داده و به اردو راه پیدا کرده بود.
بازیهای آسیایی جاکارتا دومین میدانی بود که تیم ملی توانست از آن با سربلندی بیرون بیاید جاییکه از ۵ فرصت موجود، ۴ مدال (۲ طلا – یک نقره – یک برنز) کسب شد و نمایندگان کشورمان توانستند عنوان نخست این رویداد را بدست آورند؛ در ادامه نیز ۷ مدال در مسابقات گرندپری به نام ایران ثبت گردید؛ قطعا این موفقیتهای آهسته و پیوسته را میتوان در سایه تدبیر و دوراندیشی کادرفنی و داشتن برنامهای هدفمند جستجو کرد.
با نظر کادرفنی دارندگان مدال طلا و نقره مرحله چهارم مسابقات گرندپری ۲۰۱۸ (آرمین هادی پور و میرهاشم حسینی)، برنز فینال گرندپری ۲۰۱۸ (سجاد مردانی) و طلاییهای المپیک جوانان ۲۰۱۸ (علی اشکوریان و محمدعلی خسروی) لازم نیست در این مرحله شرکت نمایند.
با اعلام سرمربی، تیم ملی تمرینات خود را برای حضور در این آوردگاه بزرگ از یکم بهمنماه آغاز میکند؛ فدراسیون تکواندو که موفق به اخذ میزبانی دو رویداد مهم بینالمللی شده است، شرایط را برای ملیپوشان فراهم کرده تا در اولین گام و برای آمادگی هرچه بیشتر در مسابقات جام باشگاههای آسیا، جام ریاست فدراسیون جهانی و جام فجر شرکت کرده تا علاوه برمحک جدی توسط کادرفنی، ۴۰ امتیازی را که در سال پیش از المپیک ۲۰۲۰ - توکیو از اهمیت ویژهای برای هر تکواندوکاری برخوردار است، کسب نمایند.
گفتنی است؛ مسابقات قهرمانی جهان از ۲۴ تا ۲۹ اردیبهشتماه به میزبانی "منچستر" انگلیس برگزار میشود و به دارندگان مدال طلا، نقره و برنزه به ترتیب ۱۲۰، ۷۲، ۴۳.۲۰ امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی به تکواندوکاران تعلق میگیرد و ملیپوشان برای حضور در این رویداد بزرگ فرصتی ۱۰۰ روزه را در اختیار دارند.
بیشتر بخوانید:
کمرانی: تکواندوکاران غایب میتوانند در دومین انتخابی شرکت کنند/ترکیب نهایی تیم ملی اسفند مشخص میشود
کیمیا علیزاده مسابقات قهرمانی تکواندو جهان را از دست داد
کار سخت ملی پوشان تکواندو برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو
غیبت تیم پالایش نفت آبادان به دلیل بدهی/ حضور ملی پوش سابق روی صندلی مربیگری تکواندو
انتهای پیام/