وی ادامه داد: هم اکنون در تمامی کشورهای توسعه یافته معاملات از طریق کد رهگیری انجام میشود و تمامی اطلاعات ثبت شده در مشاوران املاک به دستگاههای اجرایی متصل هستند.
خسروی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی باید کد رهگیری را در معاملات مسکن جدی بگیرد و بهای بیشتری به آن بدهد، افزود: هم اکنون بعد از پیگیریهای بسیار زیاد نتوانستهایم کد رهگیری را به پلاک ثبتی متصل کنیم و همین موضوع باعث ایجاد مشکلات بسیاری در این بخش شده است.
رئیس اتحادیه املاک استان تهران بیان کرد: باید دولت و مجلس شورای اسلامی این موضوع را پیگیری و کد رهگیری را به پلاک ثبتی وزارت دارایی متصل کند. از این طریق افراد ممنوعالمعامله مشخص شده و شخص خریدار و فروشنده از انجام معامله خود اطمینان پیدا می کنند.
وی با اشاره به اینکه طی ۶ ماه، ۴۰۰ شهر و ۳۰ استان به سامانه کد رهگیری متصل شدند، افزود: هم اکنون تجهیز سامانه کد رهگیری در استانها کمرنگ شده و دلیل آن بها ندادن به این طرح است. ما باید سعی کنیم با تجهیز سایر استانها به این طرح مانع افزایش معاملات غیر قانونی شویم.
خسروی اظهار کرد: متأسفانه دفترخانههای ثبت اسناد همکاری جدی در زمینه اتصال مشاوران املاک به حوزههای پلاک ثبتی نمیکنند و همین موضوع باعث شده که نتوانیم از انجام معاملات غیرقانونی جلوگیری کنیم به همین منظور باید ابزارهای جدیدی جهت شفافیت معاملات ملکی به کار بگیریم.
انتهای پیام/