سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد:

مقصران حادثه علوم و تحقیقات به هیئت نظامی و انتظامی معرفی شدند

مشکینی گفت: مقصران حادثه اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات به هیئت انتظامی و هیئت نظامی معرفی شدند.

مشکینی گفت: مقصران حادثه اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات به هیئت انتظامی و هیئت نظامی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید مشکینی سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد در حاشیه تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، در جمع خبرنگاران درباره مدیران اخراج شده، گفت: افرادی که در این حادثه قصورشان محرز شده است، اخراج شدند.

سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد درباره مرجع نظارت برای افراد اخراج شده، بیان کرد: افرادی که جزو هیئت علمی بوده‌اند به هیئت انتظامی و کارکنان نیز به هیئت نظامی سپرده شدند.

وی درباره افرادی که اخراج شده‌اند، گفت: معاون دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات، مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات، معاون سابق اداری و مالی دانشگاه علوم و تحقیقات، مدیرکل اداری و مسئول ترابری که ناظر بر قراردادها بوده‌اند، اخراج شدند.

مشکینی درباره وضعیت تله‌کابین دانشگاه علوم تحقیقات، بیان کرد: این تله‌کابین از همان روز اول هم برای دانشجویان نبوده است، اگر دانشگاه علوم تحقیقات را ۴ هزار دانشجو در نظر بگیریم بازهم مدت زمانی زیاد طول می‌کشد تا دانشجویان به بالای دانشگاه برسند، این تله‌کابین به صورت اشتباه طراحی شده است.

وی درباره قرارداد اتوبوس‌های دانشگاه علوم تحقیقات، گفت: از زمانی که مدیریت جدید به آقای مسعودی سپرده شد و قصور در خدمت پیمانکاران و ناظران محرز شد، قراردادی جدید به امضا رسید.

سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد ادامه داد: تا پیش از قرارداد جدید با پیمانکاران تنها یک اخطار به اتوبوس‌ها داده شده بود که آن هم به دلیل پخش موسیقی بوده است، اما از مهرماه سال جاری که مسئول جدید آمد، ۶ اخطار کتبی و ۱۷ نامه‌نگاری درباره وضعیت اتوبوس‌ها انجام گرفت.

شرایط قرارداد پیمانکاران اتوبوس‌های علوم تحقیقات

مشکینی درباره قرارداد پیمانکاران و ناظران اتوبوس علوم تحقیقات، اظهار کرد: قرارداد‌ها همه به صورت محکم و خوب تنظیم شده بود، اما پیمانکار به درستی قرارداد را اجرایی نمی‌کرد؛‌برای مثال برگه بیمه سلامت و بیمه رانندگان و حتی جزئیات داخل اتوبوس‌ها باید به صورت مکرر چک می‌شدند، هرگاه از ناظر می‌پرسیدیم که آیا شما این قرارداد را اجرایی کردید می‌گفتند در اتوبوس وجود ندارد یعنی پیمانکار وظیفه قانونی خود را انجام نداده است.

وی با بیان اینکه هیچکدام از اتوبوس‌ها نباید وارد دانشگاه می‌شدند، گفت: آن‌ها نباید دانشجویان را از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر منتقل می‌کردند و پای هیچ یک از اساتید و دانشجویان نباید به این اتوبوس باز می‌شد.

قرار بود چهارشنبه مناقصه اتوبوس‌های جدید دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار شود

سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد درباره قرارداد جدید دانشگاه علوم تحقیقات با پیمانکاران، گفت: اگر حادثه دلخراش اتوبوس رخ نمی‌داد، قرار بود روز چهارشنبه مناقصه برای ورود اتوبوس‌های جدید به دانشگاه آزاد انجام گیرد، اما متأسفانه حادثه به دانشگاه مهلت نداد.

مشکینی با اشاره به حضور اتوبوس‌های جدید در دانشگاه، گفت: هیچ شرکت اتوبوسرانی نمی‌تواند ۵۰ اتوبوس جدید را به‌سرعت به دانشگاه تحویل دهد، اما قرار شده که اتوبوس‌های جدید وارد دانشگاه شوند.

وی ادامه داد: باید بدانیم اگر نظارت کامل انجام می‌شد و هر ۶ ماه یکبار گواهی سلامت و بیمه از رانندگان دریافت می‌شد، این اتفاقات ناگوار رخ نمی‌دادند.

سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد یادآوری کرد: از روزی که من وارد دانشگاه شدم خواستار تحویل گرفتن برخی از آئین‌نامه‌ها شدم تا بر اساس آن‌ها وظیفه‌مان را انجام دهیم، من حق را به دانشجویان می‌دهم و صحبت ما از دانشجویان جدا نیست، اما مشکل این است که سانحه ۳ روز به ما مهلت نداد و اگر فرصت می‌شد روز چهارشنبه مناقصه به درستی انجام می‌گرفت و اتوبوس‌ها وارد دانشگاه می‌شدند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
ندوشن
۱۱:۴۹ ۰۹ دی ۱۳۹۷
سلام چطور وقتی موفقیتی در دانشگاه بدست میاد رئیس دانشگاه نفر اول هست که تقدیر میشه ولی الان نامی از رئیس دانشگاه جزء اخراج شدگان نیست .در درجه اول باید رئیس توبیخ بشه
ناشناس
۰۸:۳۱ ۰۹ دی ۱۳۹۷
چرا مقصر اصلي استعفا نمي کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۵۴ ۰۹ دی ۱۳۹۷
ولایتی چرا استعفا نمیدی؟
محمد علی
۰۸:۲۴ ۰۹ دی ۱۳۹۷
فقط با اخراج روئسای چند شغله خواسته دانشجویان محقق میشود و تمام
قاسم
۰۶:۱۳ ۰۹ دی ۱۳۹۷
سلام.آیامادانشجویان دانشگاههای آزاد هیچ سهمی ازمملکت خود ازدولت خودکه به اورای دادیم ند ا ریم؟ نمیشود دولت باآن همه نقدینگی که دارد برای دانشگاههای بزرگ این چنینی اتوبوس نو خریداری وتحویل دانشگاهها بدهد؟مگر دانشگاه آزاد ازدولت ایران بیگانه است؟مگرمسئولین دانشگاه آزاد اتوبوسهای دانشگاه رابه نفع خودمصادرمیکنند بی انصافی است دولت به ماجوانان دانشجوی دانشگاههای آزاد بی اهمیت باشد انتظارداشتیم دولتمردان دلسوزی کرده ازخودگذشتگی نشان میدادند قطرای ازآن سرمایهای ملی رابه دانشگاه آز ا دکمک میکردند چراباید نگاه دانشگاه بدست مادانشحویان باشد؟مادانشحویان دانشگاه آزاد هیچ کمکی ازدولت نمیخواهیم فقط براساس نیازهردانشگاه برای مااتوبوس نو خریداری وتهیه نماید.
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۸ دی ۱۳۹۷
مثلا اگه سه روز بعد مناقصه برگزار میشد برنده از همون روز اتوبوس میاورد؟ اینا که میگن ما نامه نگاری کردیم و غیره عذر بدتر از گناهه.
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دوتا اتوبوس تو يكهفتهدچار ترمز بريدگى ميشه اونم قبل از مناقصه!!!!!نكنه راه حلى براى دفع رقيب بوده حالا اتفاقى اتوبوس چپ ميشه آخه صحبت از مناقصه ملياردى هستش.
مهدی
۲۰:۲۷ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دیگه چه فایده ؛نوش دارو پس از مرگ سهراب؛حتما باید چند نفر میمردند تابه فکر بیفتین !حالا همه اینا هیچی به قول دوستمون آخه دانشگاه را روکوه میسازن!
مجید
۱۹:۵۰ ۰۸ دی ۱۳۹۷
یعنی ایشون می فرمایند چهارشنبهمناقصه انجام می شد و بعد از انتخاب اتوبوس های جدید وارد می شدند؟
آقاجان مگه به محض برگزار شدن مناقصه اتوبوس ها پشت در دانشگاه آماده هستند تا وارد شوند که می فرمایید سه روز مهلت داشتیم همه چی درست می شد
شما اگر بیست سال دیگه هم فرصت داشتید بازهم با بهانه کسری بودجه اتوبوس های از رده خارج و وارد می کردید ، نیازی به مظلوم نمایی نیست
ناشناس
۱۹:۱۵ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دیگه گرفتن مچ مقصر فایده ایی برای بازماندگان نداره؟؟!! اقلا نباید این اتفاق واتفاقهای دیگه درایران ببافته؟؟!!
گل افشان
۱۹:۱۲ ۰۸ دی ۱۳۹۷
با سلام
من آنجا یک بار رفته ام بسیار راهش بد است هر آن امکان دارد اتوبوس ترمزش ببرد واقعا مدیران فایده ندارد عوض کنند باید این مکان برای کار دیگری باشد که با تله کابین بشود افراد جابجا شوند وگرنه اتوبوسی که بخواهد مرتب جابجا نماید بسیار وضع خطرناکی هست برای دانشگاه جای مناسبی نیست. بسیار راهش خطرناک است مدیران نمی توانند کاری کنند به جز آنجا را بفروشند و محل دانشگاه را تغییر دهند .
ناشناس
۱۸:۴۵ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دانشگاه ازاد بروجرد هم همین مشگل داره
ناشناس
۱۸:۳۵ ۰۸ دی ۱۳۹۷
اين مسئول محترم ،صدر و خاتمه حرفهاش داراي تناقض هست،از يك طرف ميگه امكان يكدفعه وجود نداره ٥٠اتوبوس جايگزين شه،از يك طرف ميشه سه روز مونده بود تا مناقصه،فرضا مناقصه هم برگزار ميشد،چه فايده،تا تشريفات انجام شه و به قول خودتون امكان يكدفعه جايگزيني ٥٠اتوبوس نو كه نيست،بازم همون داستان هميشگي،يكم صداقت داشته باشيم،مطمن باشيد اگر بگيد نميتونيد اداره كنيد،دانشجوها حاضرن پياده برن تا كلاس،اما خواهشا بپذيريد اشتباهات و سو مديريت خودتون رو
ناشناس
۱۸:۱۶ ۰۸ دی ۱۳۹۷
وقتی استخدام های دانشگاه آزاد با سهمیه بازی انجام شود ، مدیرانی بی لیاقت تحویل جامعه میشود .
ناشناس
۱۸:۱۲ ۰۸ دی ۱۳۹۷
مناقصه چیه اینقدر طولش میدید. یه پول بدید راننده با اتوبوس خودش میاد
ناشناس
۱۵:۵۵ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دلتون خوشه اینجا همه مسولان تبهکاران مثلا رییس سازمان روانشناسی رو که دستگیر کردن چی شد
بنده خدا
۱۵:۴۵ ۰۸ دی ۱۳۹۷
دانشگاه ازاد با ادغام در سراسری مشکلاتش حل شدنی است این دانشگاه در حال حاضر دارای مشکلات تشکیلاتی و گسترش بدون هدف و حتی اشکالات بیت المالی هست که با سپردن ان به وزارت علوم رفع می شود. یک ادغام بردبرد هم برای بیت المال و هم برای دو دانشگاه خواهد بود.
ناشناس
۱۵:۱۶ ۰۸ دی ۱۳۹۷
هيت نظاميييييي؟؟
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۸ دی ۱۳۹۷
نه این اولین حادثه بوده و نه اخرین ان می باشد
ناشناس
۱۸:۱۴ ۰۸ دی ۱۳۹۷
مدیران چندشغله دانشگاه آزاد باید برکنار شوند .
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۸ دی ۱۳۹۷
باباجان اصلا رو کوه مگه دانشگاه میسازن ؟
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۸ دی ۱۳۹۷
کدوم طرحها حساب شده است که این یکیش باشه؟!