وی افزود: اگرچه در هفته های اخیر، سازمان برنامه و بودجه ۲ هزار میلیارد تومان را به امهال وام کشاورزان اختصاص داد، اما شنیده ها حاکی از آن است که بانک مرکزی و سایر بانک های عامل به بهانه های مختلف حاضر به همکاری نیستند.
ملکزاده با اشاره به اینکه اجرای مصوبه امهال وام کشاورزان مستلزم ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار است، بیان کرد: از مسئولان سازمان برنامه و بودجه انتظار می رود که اعتبار لازم به این مصوبه تخصیص داده شود چرا که اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار بدان معناست که به ازای هر ۷ نفر کشاورز تنها باید یک کشاورز انتخاب شود که چگونگی انتخاب کشاورزان در استان ها مشکلات اجتماعی و چالش های متعددی در بردارد.
بیشتر بخوانید: امیدی به اجرای مصوبه بخشودگی و استمهال وام کشاورزان نیست
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه تاخیر در اجرای این مصوبه صدای کشاورزان را درآورده است، بیان کرد: کشاورزان در استان های مختلف می گویند که مصوبه هیات دولت تنها در حد شعار بوده است چرا که با مراجعه به هر یک از بانک ها آنها به بهانه اختصاص نیافتن منابع اعتباری حاضر به اجرای مصوبه نیستند.
وی در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان ذی ربط در نظر دارند که مصوبه امهال وام کشاورزان اجرایی شود، هرچه سریع تر باید منابع لازم این مصوبه اختصاص داده شود.
انتهای پیام/