مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در خصوص همکاری مشترک مناطق با مراکز دانشگاهی، کارآفرینان و سرمایه گذاران افزود: این اتفاق در منطقه ۱۳ میتواند با استفاده از پروژههای زیر ساختی مربوط به هوشمندسازی بوستان جنگلی سرخه حصار از طریق شبکههای کامپیوتری انجام شود.
فرجود پروژههای ساماندهی پارکینگهای حاشیهای معابر، استقرار کیوسک هوشمند، استقرار ناوگان سوخترسان هوشمند را بهعنوان پروژههای پیشنهادی دبیرخانه تهران هوشمند برای اجرا در این منطقه نام برد.
وی با اشاره به اجرا و پیشبرد مفاد برنامهها و اهداف توسعه شهر تهران بر اساس رویکردها و راهبردهای شهر هوشمند و تأکید شهردار تهران مبنی بر همکاری و تعامل سازنده میان مجموعه عظیم مدیریتی شهرداری تهران، ابراز امیدواری کرد پیاده سازی طرحهای پایلوت «تهران هوشمند» با هماهنگی سازمان در منطقه به توسعه خدمات شهر هوشمند، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و خدمت رسانی بهتر به مردم بیانجامد.
در ادامه مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه ۱۳ نیز با اشاره به مشخصات جغرافیایی و نقاط قوت و ضعف این منطقه افزود: با بهره گیری از ابزارهای IT، میتوان مشکلات و چالشها را به فرصت تبدیل کرد تا کیفیت زندگی شهروندان ارتقا یابد.
وی ضمن اعلام آمادگی منطقه ۱۳ برای تبدیل شدن به مرکز پایلوت پیاده سازی پروژههای تهران هوشمند اظهار کرد: با هدف مأموریتهای ذاتی شهرداری تهران از قبیل: جمع آوری پسماند و تفکیک زباله از مبدأ نیز این منطقه آمادگی دارد بهعنوان منطقه پایلوت در زمینههای مذکور همکاری داشته باشد.
شهردار این منطقه با اشاره به تبدیل بوستان جنگلی سرخه حصار بهعنوان قطب گردشگری شرق تهران تصریح کرد: چنانچه مطالعات هوشمندسازی در بوستان جنگلی سرخه حصار صورت بگیرد، میتواند در قالب یک مجموعه خدمات هوشمندسازی در اختیار شهروندان قرار بگیرد و بهعنوان اولین پارک هوشمند در سطح شهر تهران مطرح شود.
وی گردشگری، نظارت تصویری و پارکینگ هوشمند، آبیاری هوشمند فضای سبز، تصفیه پساب و بازچرخانی آب سرخه حصار، ایمنی هوشمند در بوستان جنگلی سرخه حصار، ارائه خدمات سلامت هوشمند و بازیهای رایانهای، ثبت پلاک هوشمند درختان را از جمله طرحهایی در راستای هوشمند سازی این منطقه عنوان کرد.
انتهای پیام/