وی سن فقر در جامعه را کمتر از ۶۰ سال عنوان کرد و افزود: شرایط موجود اقتصادی سبب شده که سن فقر از ۶۰ سال به کمتر از این میزان برسد که هشداردهنده است و نیاز به ارائه خدمات بیشتر به طبقات مختلف جامعه را ضروری به نظر میرساند.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر به نیاز خانوادههای نیازمند پرداخت و تصریح کرد: اگر در گذشته صرفا تامین معیشت خانوادهها مد نظر بوده، اما شرایط به سمتی پیش رفته که نیازهای این خانوادههای چندخدمتی باشد.
لطفی، تامین مسکن مددجویان را یکی از نیازهای آنان دانست و بیان کرد: تامین مسکن، ایجاد شرایط برای اشتغال، رفع نیازهای دانش آموزان و دانشجویان و پرداختن به مشکلات درمانی بخشی از نیازهای خانوادههایی است که برای استفاده از حمایتهای کمیته امداد به این نهاد مراجعه میکنند.
وی، تاکید کرد: ائمه جمعه با پرداختن به موضوع فقر و ریشههای آن، اقدامات اساسی در راستای بیدارکردن اذهان عمومی برای یک همبستگی اجتماعی برای رفع فقر میکنند که جای سپاس و قدردانی دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر بیان کرد: هر چقدر مشارکت اجتماعی در این بخش فعال شود، به همان میزان شاهد ارتقاء سطح مسئولیتهای اجتماعی برای فقرزدایی هستیم.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی نیازمند توجه بازتعریفی جدید از نظام احسان هستیم که فقر توسط مردم رفع شود افزود: البته افزایش ۵۸ درصد میزان مشارکت و کمکهای مردم در برنامههای کمیته امداد موید این نوع اعتماد و اطمینان مردم به این نهاد مردمی است.
لطفی با اشاره به نهضت مسکن سازی ویژه مددجویان این نهاد گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده با همکاری مرم خیر، نهادهای انقلابی و اعتبارات دولتی مسکن مددجویان کمیته امداد تا سه سال آینده تامین میشود.
انتهای پیام/م