وی ادامه داد: از ۳ نفری که پس از حادثه به بیمارستان شریعتی منتقل شدند یک آقای بالای ۶۰ سال که پدر یکی از دانشجویان بود در اورژانس فوت میکند و اقدامات اولیه به دلیل وخامت حال مقصر واقع نمیشود.
رضایی بیان کرد: ۲ نفر مصدوم دیگر شکستگیهای متعددی به ویژه در ناحیه گردن دست و بازوها داشتند و اقدامات اولیه برای آنها انجام شد، اما والدین این ۲ دانشجو ترجیح دادند فرزندشان را به بیمارستان دیگری منتقل کنند و پس از ۴۸ ساعت که شرایط جسمی آنها به وضعیت پایدار رسید به بیمارستان مورد نظر منتقل و از بیمارستان شریعتی مرخص شدند.
معاون درمان علوم پزشکی تهران با اشاره به وضعیت دانشجویان مصدوم در بیمارستان امام خمینی اظهار کرد: ۱۶ نفر از دانشجویان در بیمارستان امام خمینی بستری شدند و تا کنون ۱۰ نفر آنها از بیمارستان مرخص شدهاند و ۶ نفر که شرایط جسمی آنها حادتر است در آیسی یو بودند بستری هستند و جراحی بر روی آنها انجام شده است و شرایط جسمی آنها نسبت به زمان پذیرش در بیمارستان با ثباتتر است و اقدامات درمانی انجام میشود.
رضایی درباره موضوع حضور دستیاران به جای استادان پزشکی بر بالین مصدومان که مورد انتقاد خانوادههاست،گفت: مسئولان ارشد بیمارستان و دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی تهران از ساعات اولیه بر بالین دانشجویان حضور داشتند و این اطمینان خاطر را به والدین و همه مردم میدهیم که اقدامات درمانی را استادان دانشگاه به عهده دارند.
وی افزود: بیمارستان امام خمینی یک مرکز آموزشی محسوب میشود و دستیاران تخصصی و غیر تخصصی روند درمان را مداوم پیگیری میکنند تا سلامت بیماران هر لحظه رصد و پیگیری شود، اما اینکه دستیاران فوق تخصصی و تخصصی در کنار استادان دانشگاه روند درمان را پیگیری کنند امری طبیعی محسوب می شود اما درمان را استادان انجام می دهند و دستیاران پیگیری روند درمان را به عهده دارند.
معاون درمان علوم پزشکی تهران گفت: این حادثه بسیار تلخ و ناگوار بود و ما به چشم دیدیم که پزشکان و مسئولان احساس مسئولیت کردند و بهترین خدمات درمانی با بالاترین سطح در حال انجام است و دانشجویان مستقیم زیر نظر استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران درمان میشوند.
انتهای پیام/