سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه کاریکاتوری و نامتوازن راه به جایی نمی برد

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت:با توسعه کاریکاتوری و نامتوازن نمی توان راه به جایی برد باید طرح ها و برنامه ها را در چارچوب توسعه پایدار و همه جانبه دنبال کرد

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، هدایت حاتمی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در نشست کارگروه آب خاک و کشاورزی استان اظهار داشت: توسعه کاریکاتوری و نامتوازن منجر به رشد غیرطبیعی یک بخش و مغفول ماندن بخش های دیگر می شود. باید طرح ها و برنامه ها را در چارچوب توسعه پایدار و همه جانبه دنبال کرد. 
 
 وی بیان کرد:منابع آبی خوب و خاک حاصلخیز دو سرمایه بسیار بزرگ برای توسعه کشاورزی بهره ورانه و اشتعال قابل توجه کرمانشاه هستند و باید با تمام توان از تخریب و فرسایش این منابع ارزشمند جلوگیری کنیم. 
 
حاتمی افزود: طرح عظیم گرمسیری و مجموعه سدهای این سامانه، منابع آبی ارزشمندی را در اختیار استان قرار داده اند که با یک برنامه ریزی مناسب از آن ها برای توسعه اقتصادی منطقه و بهبود وضعیت معیشتی مردم بهره گرفت.
 
وی گفت:این مجموعه سدها ظرفیت بسیار مناسبی را برای توسعه صنعت شیلات به وجود آورده اند و باییتی شرکت آب منطقه ای بستر این کار رافراهم کند. 
 
 معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: طرح افزایش ۵ هزار تنی پرورش آبزیان را در سال ۹۸ با جدیت دنبال می کنیم. 
 
وی افزود: همچنین این سدها از پتانسیل گردشگری بسیار مناسبی برخوردارند که باید از حداکثر ظرفیت آن ها برای توسعه این بخش استفاده کرد تا بتواند زمینه نشاط و گردش مردم و اشتغالزایی پایدار را فراهم آورد.
 
حاتمی گفت: طرح جامع  اجرائی توسعه گردشگری و شیلات در سدهای استان را تدوین می کنیم تا ظرفیت های موجود به شکل مناسب تری به سرمایه گذاران معرفی شوند.
 
وی افزود:طرح بزرگ گرمسیری سال هاست در دست اجراست و مردم منتظر هستند که در سال زراعی پیش رو از منابع آبی این طرح بهره مند شوند.
 
 حاتمی گفت: شبکه های زیردست سدها مدت هاست که آماده بهره برداری هستند و با هر سال معطل ماندن استهلاک شبکه بیشتر می شود و اقتصاد و اشتغال کشاورزان از آن بی بهره است.  باید هرچه سریع تر بسترهای لازم برای تحویل آب به کشاورزان فراهم شود.
 
وی بیان کرد: قرار بوده است ۱۸۱۰۰ هکتار از اراضی زیردست سد گاوشان از منابع آبی این سد بهره مند شوند و با اینکه ۱۲ هزار هکتار از این شبکه اجرا شده است اما هنوز یک لیتر آب به این اراضی نرسیده و تلاش می کنیم موانع این مهم را رفع کنیم. 
 
حاتمی گفت:بخش عمده ای از اتلاف آب در حوزه کشاورزی اتفاق می افتد. اگر فقط ۲۰‌ درصد وضع موجود را  اصلاح کنیم از آب مازاد بسیار مناسبی برای توسعه این بخش و دیگر حوزه ها برخوردار خواهیم بود.
انتهای پیام/ز


 طرح بزرگ گرمسیری سال هاست در دست اجراست 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.