وزیر بهداشت در این مراسم با قدردانی از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در جریان بازسازی خسارات وارده به واحدهای بهداشتی و درمانی گفت: مجموعه وزارت بهداشت به تعهدات خود در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه عمل کرده است.
سیدحسن قاضی زاده هاشمی، همچنین از پرسنل بهداشتی و درمانی استان در ارائه خدمات به زلزله زدگان قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که بیمارستان دائمی ثلاث باباجانی با تلاش بیشتر استاندار کرمانشاه هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.
او از نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی، برای پیگیری ساخت این بیمارستان نیز قدردانی کرد و گفت: امیدواریم بخشی از نیازهای مردم مصیبت دیده شهرستان ثلاث باباجانی با ساخت بیمارستان موقت برطرف شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این ارتباط گفت: بیمارستان موقت ثلاث باباجانی ۲۲ تخت دارد و برای ساخت آن چهار میلیارد تومان هزینه شده است.
قباد محمدی، با اشاره به جمعیت ۳۸ هزار نفری ثلاث باباجانی افزود: این شهرستان هم اکنون فاقد بیمارستان است و تا زمان بهره برداری از بیمارستان دائمی آن، بیمارستان موقت فعالیت میکند.
محمدی اظهار داشت: بیمارستان موقت ثلاث باباجانی دارای بخشهای جراحی عمومی، بیهوشی، داخلی، اطفال و عفونی است.
در هشتمین سفر وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه امروز ۴۰ پروژه بهداشتی و درمانی به بهره برداری رسید.
در این سفر، ۱۳ پروژه بخش دانشگاهی با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
افتتاح مقاوم سازی و بهسازی کامل بیمارستان شهرستان سرپل ذهاب با صرف اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال از مهمترین پروژههایی بود که در سفر وزیر بهداشت به کرمانشاه به بهره برداری رسید.
در سفر سید حسن قاضی زاده هاشمی به مناطق زلزله زده همچنین از ۲۷ خانه بهداشت خیرساز در ۱۹ روستای زلزله زده استان کرمانشاه بهره برداری شد.
افتتاح بیمارستان صحرایی ثلاث باباجانی، افتتاح نوسازی بیمارستان قصرشیرین و تعمیرات هتلینگ بیمارستان اسلام آبادغرب از دیگر پروژههایی بود که همزمان با سفر وزیر بهداشت به کرمانشاه مورد بهره برداری قرار گرفت.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسئولان ارشد استان گفته اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی را تا پایان امسال و واحدهای شهری را تا نیمه اول سال ۹۸ تکمیل میکنند.
انتهای پیام/ز