وی، با بیان اینکه اجرای این پروژهها نشان دهنده بالا بودن انگیزه مردم در اجرای پروژههای اشتغالزایی و گردشگری است، افزود: این برنامه و طرح، بدون مشارکت مسئولان و با تلاش بخش خصوصی و مردم منطقه اجرایی شده که جای قدردانی دارد.
وزیر کشور در این بازدید که با همراهی روستانشینان منطقه انجام شد، گفت: امیدارم بتوانیم این مهربانی، لطف، شوق و ذوقی که مردم خوب این منطقه دارند را جبران کرده و کاری کنیم که مشکلات پیشروی سرمایه گذاران برطرف شود.
رحمانیفضلی با مرور مشکلات مطرح شده و با بیان اینکه در سایر نقاط کشور هم به نوعی با این نوع مشکلات مواجه هستیم تصریح کرد: اگر از توانمندی و ظرفیتهای مختلف مناطق جغرافیایی ایران خوب استفاده شود و ابزار بودجه، مالیات، منابع و تسهیلاتی که در سطح ملی است به عنوان وسائل کمک به امر توسعه مناطق به کار گرفته شود، استعداد توسعه یافتگی مناطق مختلف شکوفا میشود.
وزیر کشور، با بیان اینکه از منظر طرحهای توسعهای و برنامهریزی، هیچ کدام از مولفههایی که برای توسعه لازم است در استان بوشهر مفقود نیست گفت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای ویژهای دربخشهای مختلف است، ولی در ترکیب، سازماندهی و نوع اختیارات و امکاناتی که باید کمک کند تا این عناصر و مولفهها فعال شوند هماهنگی لازم در سطح ملی و استانی به خوبی صورت نگرفته است.
وی با تاکید بر افزایش اختیار مسئولان دستگاههای اجرایی گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم بیش از ۸۰ مورد اختیارات از سطح ملی گرفته و به استانداران و دستگاههای اجرایی واگذار شده است.
وی، با تاکید بر فعال شدن ظرفیتهای اشتغالزایی مناطق مختلف خاطر نشان کرد: در وضعیت فعلی، دولت اشتغالزایی مناطق مختلف کشور را به جد در دستور کار قرار داده و در بودجه سال ۱۳۹۸ در خصوص استفاده از ظرفیت منطقهای و دادن اختیارات موارد مهمی پیش بینی شده است و رئیس جمهور هم ماموریت داده که روی این موضوع، جدا کار شود.
رحمانیفضلی عنوان کرد: استان بوشهر با داشتن مردمی با محبت و خونگرم و وجود زمینههای سرمایهگذاری در آن، زمینه لازم برای سرمایه گذاران را ایجاد میکند که به این طرف هدایت شوند و ما هم ضمن حمایت از این پروژهها، پیگیریهای لازم برای تحقق آن را انجام خواهیم داد.
وزیر کشور با بیان اینکه، علیرغم پیشرفتهای بسیار در ساماندهی امور، هنوز در برخی حوزهها مشکل وجود دارد افزود: هنوز در حوزه بانکها، صدور مجوزها، به ویژه در استانها مرزی در عرصه واردات، صادرات و تجارت مشکل داریم که میتوان با واگذاری بسیاری از اختیارات به مدیران در استانها، این مشکلات را به حداقل رساند.
رحمانیفضلی با تاکید بر اعتماد به مسئولان مناطق برای تسریع اجرای طرحهای توسعهای گفت: استاندار نماینده کل نظام در مناطق محسوب میشود و مدیران دستگاهها به عنوان مسئولان بخشهای مختلف و نمایندگان دستگاههای ستادی هستند؛ لذا باید به آنان اعتماد کرد و بگذاریم خودشان تصمیم بگیرند.
انتهای پیام/م